VIVA Cruises

Viva Cruises is een relatief nieuwe rederij met voornamelijk riviercruiseschepen (klik hier verder voor rivier) door Europa. De schepen variëren in luxe van 4 sterren tot 5 sterren. Begin mei 2021 is VIVA Cruises gestart met het varen op zee met de MS Seaventure. Dit schip is geheel gerenoveerd en voer voorheen onder de naam MS Bremen als ultraluxe schip. De Seaventure vaart naar kleinere havens en biedt ontdekkingsreizen aan.

Inbegrepen

Viva Cruises biedt op al haar schepen een all-inclusive formule met alle drankjes, gevulde minibar en alle maaltijden inclusief.

VIVA Cruises naar Noorwegen

De rederij maakt met de Seaventure één cruise met daarin een Noorse bestemming. De rest van het seizoen vaart ze naar andere plekken. Op 2 mei 2021 vertrekt de Seaventure vanaf Bremerhaven op een 8-daagse cruise. Je bezoekt Helgoland, Sylt, Kristiansand, Gotenborg, Kopenhagen en Travemünde voor je terugkeert naar Bremerhaven. 8 dagen vanaf €2795. Deze cruise is de 2e ooit die de Seaventure zal maken, dus een uniek avontuur.

Cruises van VIVA boek je bij:

CruisewinkelTravel Store

De laatste aanbiedingen:

No post was found with your current grid settings. You should verify if you have posts inside the current selected post type(s) and if the meta key filter is not too much restrictive.

De vloot bestaat uit:

 

Het laatste nieuws van VIVA

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Fjordencruises én eigenaar van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je helpt door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)