VIVA Cruises

Viva Cruises is een relatief nieuwe rederij met voornamelijk riviercruiseschepen (klik hier verder voor rivier) door Europa. De schepen variëren in luxe van 4 sterren tot 5 sterren. Begin mei 2021 is de rederij gestart met het varen op zee met de MS Seaventure. Dit schip is geheel gerenoveerd en voer voorheen onder de naam MS Bremen (overigens destijds van Hapag-Lloyd) als ultraluxe schip. De Seaventure vaart naar kleinere havens en biedt ontdekkingsreizen aan.

Inbegrepen

Je vindt op alle schepen een all-inclusive formule met alle drankjes, gevulde minibar en alle maaltijden inclusief.

VIVA Cruises naar Noorwegen

2024

De Seaventure vaart voor rederij Polar Latitudes. Neem even contact op met Expeditiecruisereiziger voor meer informatie!

 

Cruises boek je bij:

Cruise Travel Zeetours

 

De vloot bestaat uit:

 

Het laatste nieuws

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Fjordencruises én eigenaar van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je helpt op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)