Boekingsstart voor Ryndam vanuit Nederland: naar IJsland, Noorwegen en Baltische Staten

Rederij Holland America Line heeft de routes bekendgemaakt van de nieuwe Ryndam. (update 31 juli 2020: de Ryndam krijgt de naam Rotterdam) Dit schip zal in mei 2021 eind juli 2021 in de vaart komen. De Ryndam Rotterdam vaart haar eerste seizoen vanuit Amsterdam richting Noord-Europa.

Routes

De maidenvoyage vindt plaats van 1 augustus met de zevendaagse Premiere Voyage dat vertrekt van Triëst, Italië, naar Civitavecchia (Rome), Italië. Je bezoekt havens in de Adriatische Zee en Zuid-Italië. Het schip vaart op 8 augustus vanuit Civitavecchia op een 14-daagse cruise door de westelijke Middellandse Zee en vervolgens verder naar Amsterdam.

Van 22 augustus tot 10 oktober vaart het schip vanuit Amsterdam op drie zevendaagse routes naar Noorwegen, één 14-daagse route naar de Oostzee en één 14-daagse route naar Noorwegen, IJsland en de Britse eilanden.

Vanuit Amsterdam naar Noorwegen

  • 22 augustus – Vertrek uit Amsterdam naar Kristiansand, Oslo, Stavanger en Flam. Vanaf €1450
  • 12 september – naar Eidfjord, Bergen, Geiranger en Alesund. Vanaf €1400
  • 19 september – naar Kristiansand, Oslo, Stavanger en Flam. Vanaf €1400

Naar de Oostzee en IJsland

  • 29 augustus – naar Bergen, Molde, Akureyri, Isafjordur, Reykjavik, Letwick, Invergordon en Edinburgh. Vanaf €2800.
  • 26 september – naar Aarhus, Kiel, Warnemünde, Tallinn, St. Petersburg (2 dagen) Helsinki, Stockholm en Kopenhagen. Vanaf €2800.

Een trans-Atlantische cruise maakt het eerste Europese seizoen compleet met een 14-daagse reis van Amsterdam naar Fort Lauderdale (Florida) op 10 oktober 2021. Vanaf €1530.

Aan boord

De Rotterdam is een zusterschip van de Koningsdam (2016) en Nieuw Statendam (2018) die ook door Fincantieri zijn gebouwd. Het nieuwe schip (99.800 brutoton) wordt 300 meter lang en zal in 1340 hutten maximaal 2668 passagiers kunnen herbergen. De inrichting zal door één van de vaste designers gedaan worden, Tihany Design en Yran & Storbraaten, waarbij “de architectuur van muziek” wederom een inspirerend element is voor het ontwerp van veel openbare ruimtes. De scheepstechnologie is gericht op het optimaliseren van energie-efficiëntie en het minimaliseren van de impact op het milieu.

Als derde schip in de serie beschikt de Rotterdam over de zeer succesvolle Pinnacle Class voorzieningen en innovaties, waaronder het 270-graden scherm in World Stage, restaurant Rudi’s Sel de Mer, Grand Dutch Cafe, Lincoln Center Stage, BB King’s Blues Club en Rolling Stone Rock Room.

Holland America Line cruises op de Rotterdam zijn verkrijgbaar bij:

Captain CruiseCruiseReizen.nlCruisetravelCruisewinkelDreamlinesKrasStipTUIZeetours

Geef een reactie