Barrie Stevens ‘special guest’ tijdens Musical Cruise 2020

Barrie Stevens is als ‘special guest’, naast de al eerder aangekondigde Stanley Burleson, Tony Neef en Nurlaila Karim, te zien tijdens de exclusieve Musical Cruise 2020. Op 28 juni 2020 vertrekken zij aan boord van het nieuwste schip van Holland America Line, de Nieuw Statendam, voor een achtdaagse cruise naar de Noorse fjorden & steden.

Zij worden vergezeld door een zeer getalenteerd musical-ensemble, bestaande uit Julia Berendse, Liss Walravens, Marcel Visscher, David van den Tempel en pianist Billy Maluw (The Voice of Holland). De Musical Cruise 2020 wordt exclusief georganiseerd door Zeetours, Cruisewinkel en Cruise Travel, in samenwerking met Holland America Line.

Barrie Stevens

Barrie Stevens kwam in 1962 naar Nederland als danser in de Snip & Snap Revue. Zijn televisiedebuut maakte hij als Bobbie in Ja Zuster Nee Zuster en in de jaren zeventig was hij te zien als tovenaarsleerling Kwark in TiTaTovenaar. Zijn musicaldebuut maakte hij in de Annie M.G. Schmidt musical Heerlijk Duurt Het Langst en hij was verder te zien in de musicals De Kleine Parade van Wim Sonneveld en Amerika Amerika van Jos Brink en Frank Sanders. Ook achter de schermen was Barrie Stevens actief als regisseur en/of choreograaf van talloze musicals, waaronder bijna alle musicals van Jos Brink en Frank Sanders, A Night at the Cotton Club, Mimi Crimi, Willeke, Fame en De Jantjes. Jarenlang was Barrie jurylid van het televisieprogramma De Soundmixshow, waar hij bekend werd om zijn uitdrukking ‘Vooral doorgaan’.

In 2019 was Barrie Stevens te zien in Goede Tijden Slechte Tijden als interieurstylist Rudi Reuvers en haalde de finale van het programma Dancing With The Stars. Vanaf 22 april 2020 is hij opnieuw op televisie te zien, naast Gerard Cox, Peter Faber, Willibrord Frequin en Katja Schuurman, in het RTL4 programma Beter Laat Dan Nooit.

 

Viking Saga’s

De Musical Cruise 2020 vertrekt op 28 juni 2020 met het nieuwste schip van Holland America Line, de Nieuw Statendam, vanuit Amsterdam voor de 8-daagse Viking Saga cruise langs de Noorse fjorden & steden. De Musical Cruise 2020 bezoekt het pittoreske dorpje Flåm aan een zijarm van de Sognefjord, het historische Stavanger, de hoofdstad van de Noorse Riviera Kristiansand en de Noorse hoofdstad Oslo. Tijdens de Musical Cruise 2020 worden exclusieve musicalconcerten georganiseerd, die uitsluitend toegankelijk zijn voor passagiers die de Musical Cruise 2020 gereserveerd hebben via Zeetours, Cruisewinkel of Cruise Travel (klik door naar deze reisbureaus voor meer informatie).

Holland America Line cruises zijn verkrijgbaar bij:

Captain Cruise Corendon CruiseOnline CruiseReizen.nl Sunweb TUI

 

De mooiste aanbiedingen van dit moment:

 

Jaar >
2023
2024
2025
2026
Vertrekhaven >
Amsterdam
Bremerhaven
Hamburg
IJmuiden
Kiel
Kopenhagen
Rotterdam
Warnemünde
Cruisehavens >
Alesund
Alta
Åndalsnes
Bergen
Bremerhaven
Bronnoysund
Eidfjord
Farsund
Franz Josefland
Geiranger
Geirangerfjord
Haholmen
Hamburg
Hardanger
Hardangerfjord
Haugesund
Hellesylt
Henningsval
Kopenhagen
Kristiansand
Kristiansund
Lista
Lofoten
Lysefjord
Molde
Noordkaap
Nordfjordeid
Olden
Oslo
Reine
Rost
Skagen
Skjolden
Sognefjorden
Spitsbergen
Stavanger
Trollfjord
Tromso
Trondheim
Ulvik
Schip >
Nieuw Statendam
Rotterdam
Volendam
Prijs >
Onder €500
€500 - €1000
€1000 - €1500
€1500 - €2000
€2000 - €2500
€2500 - €3000
Boven €3000

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Fjordencruises én eigenaar van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je helpt ons op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen fanshop!
Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie