Azamara


Het kleine Azamara heeft drie kleinere schepen met plek voor 700 passagiers. De sfeer is wat luxer maar wel informeel en persoonlijk. Dineren gebeurt in 1 open zitting. Fooien, drankjes en geselecteerde alcoholische dranken zijn bij de reissom inbegrepen. Azamara maakt bijzondere routes met bestemmingen die door de kleine schepen gemakkelijk kunnen worden aangedaan, daarbij wordt zo mogelijk ook overnacht zodat er langer van de bestemming genoten kan worden.

Azamara gasten zullen genieten van buitengewone service, lekker eten en meer inclusieve voorzieningen aan boord, met inbegrip van boutique wijnen, internationale bieren en exclusieve dranken, evenals een AzAmazing Avonden evenement op elke reis (langer dan 7 dagen, exclusief transatlantisch), een exclusieve, unieke en gratis avondtour dat precies de bijzondere kanten van de bestemming zal laten zien.

Azamara in 2021 naar Noorwegen

2022

De Azamara Pursuit (max. 700 gasten) maakt op 20 juni 2022 vanuit Amsterdam een uitgebreide 17-daagse reis naar de fjorden én de Noordkaap. Je bezoekt veel mooie havens zoals Stavanger, Eidfjord, Olden, Alesund, Svolvaer, Lofoten Troll Fjord, Tromso, Honningsvag, Alta, Harstad, Bodø, Bergen. Je eindigt in Kopenhagen. Een prachtroute! Vanaf €4323. Je kunt ook op 29 juni 2022 starten vanuit Oslo.

Op 25 juli 2022 gaat de Azamara Quest op een 15-daagse reis vanuit Dublin via de Shetland Eilanden naar Noorwegen. Je bezoekt dan Alesund, Olden, Vik, Eidfjord, Rosendal, Stavanger en in Zuid Noorwegen Oslo en Kristiansand. Vanaf €3851.

2023

In 2023 maakt de Azamara Pursuit, net als in 2022, een prachtige Noordkaap reis. Ditmaal vertrekt het schip vanuit Southampton. Ze vaart naar Stavanger, Bergen, Olden, Alesund, Svolvaer, Tromso, Noordkaap, Alta, Harstad, Bodo en Haugesund. Vanaf €5812.

 

Bekijk de aanbiedingen

Jaar >
2021
2022
2023
Vertrekhaven >
Amsterdam
Bremerhaven
Hamburg
Kiel
Kopenhagen
Rotterdam
Warnemünde
Cruisehavens >
Alesund
Alta
Åndalsnes
Bergen
Bremerhaven
Bronnoysund
Eidfjord
Farsund
Franz Josefland
Geiranger
Geirangerfjord
Haholmen
Hamburg
Hardanger
Hardangerfjord
Haugesund
Hellesylt
Henningsval
Kopenhagen
Kristiansand
Kristiansund
Lista
Lofoten
Lysefjord
Molde
Noordkaap
Nordfjordeid
Olden
Oslo
Reine
Rost
Skagen
Skjolden
Sognefjorden
Spitsbergen
Stavanger
Trollfjord
Tromso
Trondheim
Ulvik

Cruises van Azamara zijn verkrijgbaar bij:

Deze schepen varen naar Noorwegen:

 

Het laatste nieuws

 

[youtube id=”rv_Kv5ExJVc”]

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Fjordencruises én eigenaar van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.
Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie