Azamara


Het kleine Azamara heeft drie kleinere schepen met plek voor 700 passagiers. De sfeer is wat luxer maar wel informeel en persoonlijk. Dineren gebeurt in 1 open zitting. Fooien, drankjes en geselecteerde alcoholische dranken zijn bij de reissom inbegrepen. Azamara maakt bijzondere routes met bestemmingen die door de kleine schepen gemakkelijk kunnen worden aangedaan, daarbij wordt zo mogelijk ook overnacht zodat er langer van de bestemming genoten kan worden.

Azamara gasten zullen genieten van buitengewone service, lekker eten en meer inclusieve voorzieningen aan boord, met inbegrip van boutique wijnen, internationale bieren en exclusieve dranken, evenals een AzAmazing Avonden evenement op elke reis (langer dan 7 dagen, exclusief transatlantisch), een exclusieve, unieke en gratis avondtour dat precies de bijzondere kanten van de bestemming zal laten zien.

Azamara in 2021 naar Noorwegen

2022

De Azamara Pursuit (max. 700 gasten) maakt op 20 juni 2022 vanuit Amsterdam een uitgebreide 17-daagse reis naar de fjorden én de Noordkaap. Je bezoekt veel mooie havens zoals Stavanger, Eidfjord, Olden, Alesund, Svolvaer, Lofoten Troll Fjord, Tromso, Honningsvag, Alta, Harstad, Bodø, Bergen. Je eindigt in Kopenhagen. Een prachtroute! Vanaf €4323.

Op 25 juli 2022 gaat de Azamara Quest op een 15-daagse reis vanuit Dublin via de Shetland Eilanden naar Noorwegen. Je bezoekt dan Alesund, Olden, Vik, Eidfjord, Rosendal, Stavanger en in Zuid Noorwegen Oslo en Kristiansand. Vanaf €3851.

Bekijk de aanbiedingen

No post was found with your current grid settings. You should verify if you have posts inside the current selected post type(s) and if the meta key filter is not too much restrictive.

Cruises van Azamara zijn verkrijgbaar bij:

Deze schepen varen naar Noorwegen:

 

Het laatste nieuws

 

[youtube id=”rv_Kv5ExJVc”]

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Fjordencruises én eigenaar van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.
Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie