Azamara


Het kleine Azamara heeft kleinere schepen met plek voor 700 passagiers. De sfeer is wat luxer maar wel informeel en persoonlijk. Dineren gebeurt in 1 open zitting. Fooien, drankjes en geselecteerde alcoholische dranken zijn bij de reissom inbegrepen. Azamara maakt bijzondere routes met bestemmingen die door de kleine schepen gemakkelijk kunnen worden aangedaan, daarbij wordt zo mogelijk ook overnacht zodat er langer van de bestemming genoten kan worden.

Azamara gasten zullen genieten van buitengewone service, lekker eten en meer inclusieve voorzieningen aan boord, met inbegrip van boutique wijnen, internationale bieren en exclusieve dranken, evenals een AzAmazing Avonden evenement op elke reis (langer dan 7 dagen, exclusief transatlantisch), een exclusieve, unieke en gratis avondtour dat precies de bijzondere kanten van de bestemming zal laten zien.

Azamara naar Noorwegen

2024

In 2024 maken de Azamara Onward en de Azamara Quest twee lange Norway Intensive routes naar de Noordkaap.

  • 13 juli 2024 - 18 dagen - Azamara Onward vanuit Oslo naar Kopenhagen. Via Stavanger, Haugesund, Olden, Alesund, Lofoten-eilanden, Trollfjord, Tromso, Honningsvag, Alta, Harstad, Bodo, Trondheim, Eidfjord. Vanaf €3607 all-inclusive, incl fooien.
  • 26 juli 2024 - 18 dagen - Azamara Quest vanuit Dublin naar Oslo. Via Lerwick (Shetland-eilanden, Alesund, Lofoten-eilanden, Trollfjord, Tromso, Honningsvag, Alta, Harstad, Bodo, Trondheim, Olden, Haugesund, Stavanger. Prijs op aanvraag.

2025

In 2025 vaart de Azamara Journey naar de Fjorden en de Noordkaap in twee grote  Norway Intensive cruises.

  • 13 juni 2025 - 18 dagen - Azamara Journey van/naar Kopenhagen. Je reist via Skagen, Stavanger, Olden, Alesund, Svolvaer, Trollfjord, Tromso, Honningsvag, Alta, Harstad, Bodo, Trondheim, Eidfjord. Vanaf € 4763, all-inclusive, incl fooien.
  • 28 juli 2025 - 17 dagen - Azamara Quest vanuit het schotse Leith en eindigend in Kopenhagen. Via Olden, Alesund, Svolvaer, Trollfjord, Tromso, Honningsvag, Alta, Harstad, Bodo, Trondheim, Eidfjord en Stavanger. Vanaf €4461, all-inclusive, incl fooien.

Bekijk de aanbiedingen

No post was found with your current grid settings. You should verify if you have posts inside the current selected post type(s) and if the meta key filter is not too much restrictive.

Cruises van Azamara zijn verkrijgbaar bij:

Captain Cruise Cruisereizen Cruise Travel Zeetours

Deze schepen varen naar Noorwegen:

 

Het laatste nieuws

 

[youtube id=”rv_Kv5ExJVc”]

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Fjordencruises én eigenaar van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je helpt ons op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen fanshop!
Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie