Cruise & Maritime Voyages

Cruisemaatschappij Cruise & Maritime Voyages biedt de beste prijs-kwaliteit verhouding voor comfortabele Britse cruises. De kleine vloot bevat middelgrote schepen, allen wat ouder, en zijn gericht op passagiers van 18 jaar en ouder. Alleen de Columbus is bestemd voor families. Er zijn in de wintermaanden veel lange cruisereizen en in het najaar korte probeercruises vanuit Groot-Brittannië. De rederij biedt ook veel mogelijkheden om in Amsterdam of Rotterdam in te schepen.

De cruisemaatschappij staat bekend om een warme Britse sfeer en een klassieke cruise-ervaring. Er zijn traditioneel vaste zittingen op de schepen. Op de Vasco da Gama is er een open zitting. Verwacht een typisch Brits entertainment gericht op een middelbaar Brits publiek.

Cruises in 2021 naar Noorwegen

De Britse rederij Cruise & Maritime Voyages heeft een aantal cruises in 2021 vanuit Engeland én Nederland naar Noorwegen en de Noordkaap.

Noordkaap

De Marco Polo bezoekt de Noordkaap op 19 februari en 6 maart 2021 vanuit Rotterdam (16 dagen) zodat je wellicht het Noorderlicht kunt zien! Op deze route van 19 februari zie je o.a. Trondheim, Tromso, Alta en Honningsvag. Op 6 maart ga je naar o.a. Trondheim, Harvik, Tromso en Alta. Op deze tweede reis ga je helaas niet naar Honningsvag! Beschikbaar vanaf ca. €1175.

De Columbus bezoekt de Noordkaap met vertrek op 23 oktober 2021, ook vanaf Rotterdam. Je gaat in ieder geval naar Tromso, Alta én Honningsvag.

Noorse Fjorden

Columbus*** van Cruise & Maritime Voyages gaat vanaf Rotterdam op 23 & 30 mei, 26 juli en 28 augustus. Je vaart naar diverse bestemmingen zoals Flam, Eidfjord, Olden, Geiranger en Bergen. Het klassieke cruiseschip Marco Polo gaat op 24 april voor een kortere 7-daagse reis.  Vanaf €639!

Cruises zijn boekbaar bij:

 

Deze schepen varen naar Noorwegen

 

Het laatste nieuws

 


Geef een reactie