Cruise & Maritime Voyages

Helaas is deze rederij failliet gegaan. Rederij Ambassador Cruise Line biedt je een gelijkwaardig alternatief.

Cruisemaatschappij Cruise & Maritime Voyages biedt de beste prijs-kwaliteit verhouding voor comfortabele Britse cruises. De kleine vloot bevat middelgrote schepen, allen wat ouder, en zijn gericht op passagiers van 18 jaar en ouder. Alleen de Columbus is bestemd voor families. Er zijn in de wintermaanden veel lange cruisereizen en in het najaar korte probeercruises vanuit Groot-Brittannië. De rederij biedt ook veel mogelijkheden om in Amsterdam of Rotterdam in te schepen.

De cruisemaatschappij staat bekend om een warme Britse sfeer en een klassieke cruise-ervaring. Er zijn traditioneel vaste zittingen op de schepen. Op de Vasco da Gama is er een open zitting. Verwacht een typisch Brits entertainment gericht op een middelbaar Brits publiek.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Fjordencruises én eigenaar van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je helpt ons op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen fanshop!
Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie