Crystal Cruises

Crystal Cruises is een kleine ultraluxe all-inclusive cruisemaatschappij met twee zeecruiseschepen, de Crystal Symphony en de Crystal Serenity. De rederij heeft een herstart in 2023 gemaakt met andere eigenaren.

Meer dan 85% van alle hutten heeft een balkon tot beschikking. De hutten zijn vanzelfsprekend voorzien van alle luxe, waaronder softdrinks en water inclusief. Luxe badjassen, slippers en zelfs een jacuzzi in de duurdere categorie.

De maaltijden en dranken (ook alcoholische) zijn inclusief en zijn van een hoog niveau, waaronder een aantal specialiteitenrestaurants. In de avond is er meer dan voldoende entertainment in de gezellige bars, het theater waar shows en concerten worden gegeven of interessante lezingen. Ook voor kinderen is er een uitgebreid kinderprogramma, uniek voor een ultraluxe cruisemaatschappij.

Fooien en onbeperkt wifi zijn inclusief.

Dit schip vaart naar Noorwegen

Het laatste nieuws 

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Fjordencruises én eigenaar van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je helpt ons op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen fanshop!
Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie