Norwegian Cruise Line

De Amerikaanse cruisemaatschappij Norwegian Cruise Line heeft een vernieuwend cruiseconcept dat Freeystyle cruisen heet. Centraal staat dat de cruisereiziger zelf mag beslissen met wie hij dineert, waar hij dat doet en op welk tijdstip. Je hebt op de schepen van NCL dan ook de keuze uit meer dan 5-15 restaurants variërend van een teppanyaki tot Churrascaria, waar je elk moment ’s avonds kan binnenlopen voor diner (de helft is inclusief, andere met toeslag). Je vindt er geen traditionele zittingen.

Het entertainment is op Amerikaanse leest: bingo’s, kunstveilingen, karaoke etc. Deze worden vaak aangekondigd via de intercom. Hutten zijn net als het freestyle concept op de nieuwste schepen kleiner dan gemiddeld maar ze zijn wel vernieuwend. De Epic (2010) en alle schepen daarna hebben bijvoorbeeld single hutten, een lounge voor solo-gasten en een mooi kunstwerk op de boeg. De nieuwste generatie schepen heeft vernieuwend entertainment en veel dinermogelijkheden. Trend is dat er voor steeds meer restaurants bijbetaald moet worden. Norwegian staat zeker bekend om haar vernieuwende ontwikkelingen zoals de laatste jaren een kartbaan en lasergamen.

Op een aantal schepen zijn aparte gedeelten The Haven, o.a. met zwembad gecreëerd voor de exclusieve suites.

De meeste gasten komen uit de Amerikaans sprekende landen, alhoewel steeds meer Europeanen ook de weg vinden naar Norwegian Cruise Line. Voor Nederlanders en Belgen geldt dat je kunt kiezen uit een all-inclusive boeking of een boeking inclusief fooien.

Norwegian naar Noorwegen

De Norwegian Cruise Line vaart vanaf Southampton met de Norwegian Star naar Noorwegen in combinatie met andere bestemmingen. Vanaf €1519

  • 23 mei 2021 – 15-daagse reis naar o.a. Ijsland en Stavanger en Geiranger
  • 6 & 27 juni, 18 juli – 12-daagse reis naar o.a. IJsland, Bergen of Stavanger, en Geiranger. Ontschepen in Reykjavik!
  • 29 augustus – 15-daagse reis naar o.a. IJsland, Stavanger en Geiranger.

Hieronder zie je een aantal cruises:

No post was found with your current grid settings. You should verify if you have posts inside the current selected post type(s) and if the meta key filter is not too much restrictive.

Cruises van Norwegian zijn boekbaar bij:

Captain CruiseCruiseReizen.nlCruise TravelCruisewinkelDreamlinesKrasStipTUIZeetours

Deze schepen varen naar Noorwegen

Het laatste nieuws

 

 

Geef een reactie