Ponant

De Franse rederij Ponant richt zich op cruisen met het jacht gevoel. De vloot bestaat momenteel uit een aantal prachtige jachten en een zeilschip. De schepen bieden plek voor 64 (zeilschip Le Ponant) tot 224/264 passagiers op de overige schepen. Er staat gemiddeld 1 personeelslid voor je klaar op 2 gasten en dat uit zich in de persoonlijke service. De inrichting van de schepen is modern luxe. Op de kleine schepen heeft elke gast de beschikking over een suite.

Bji Ponant zijn alle drankjes voor eigen rekening, uitgezonderd water, koffie en thee. Daarentegen zijn wel tijdens de maaltijden huiswijnen inclusief.

Op de schepen bevindt zich een hoofdrestaurant. Daarnaast is er een grill restaurant, een Lounge Le Club waar het entertainment plaatsvindt  en een theater voor lezingen en films. Voor ontspanning zijn er een casino, bibliotheek en een internet plek. Een zwembad, spa en fitness maken het geheel af.

Fooien zijn niet inclusief. Wifi is wél inclusief.

Ponant heeft sinds 2019 een samenwerking met National Geographic Expeditions waarbij gevaren wordt met schepen van Ponant. Lees hier meer over.

Met Ponant naar Noorwegen

Cruises zijn exclusief boekbaar bij:

Waterproof Expeditions Captain Cruise CruiseReizen.nl Cruise Travel Yacht Cruise Company Zeetours

 

Dit schip vaart onder andere naar Noorwegen

Het laatste nieuws

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Fjordencruises én eigenaar van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je helpt ons op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen fanshop!
Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie