Silversea

Silversea is een ultraluxe all-inclusive cruisemaatschappij met een vloot van kleinere schepen en twee expeditieschepen. De schepen bieden plek voor slechts 300- 540 passagiers en daarmee kunnen de kleine schepen gemakkelijk aanmeren in kleinere havens. Ze werden ontworpen om meer ruimte te bieden aan minder passagiers. De twee expeditieschepen zijn de Silver Explorer en Silver Galapagos, waarvan de laatste zich specifiek richt op cruises naar de Galapagoseilanden. De cruisemaatschappij heeft haar hoofdkantoor in Monaco.

De hutten zijn allemaal suites uiteraard voorzien van alle luxe. De meest luxe suites hebben een persoonlijke butler voor bijvoorbeeld het uitpakken van je koffer.

Alle dranken, ook de wijnen, champagnes en sterke dranken zijn inbegrepen in de prijs. In de restaurants serveert men uitstekende gerechten van de koks van Relais & Chateaux. Een cruise staat garant voor culinair genieten. Een enkel restaurant kent een toeslag. Gala avonden vinden 1 of twee keer per cruise (afhankelijk van de lengte) plaats.

Voor de ontspanning is er een bibliotheek, een spa en zijn er bars. Ook worden er lezingen gegeven. In de avond is er entertainment en zijn er artiesten.
Fooien zijn inclusief.

In 2021 naar Noorwegen met Silversea

De all-inclusive Silver Spirit en Silver Whisper varen in augustus en juli 2021 vanaf Kopenhagen langs de Noorse kust.n

  n t

 • 10 juni – 13-daagse cruise vanuit Southampton naar o.a. Stavanger, Alesund, Bergen, Kristiansand, Oslo, Aalborg en eindigend in Kopenhagen. Vanaf ?6100.
 • n t

 • 6 juli – 10 daagse cruise vanuit Kopenhagen naar o.a. Bergen, Flam, Olden, Geiranger, Hellesylt, Arendal, 2 dagen Oslo en eindigend in Kopenhagen. Vanaf ?4770.
 • n t

 • 26 juli – 13-daagse cruise vanaf Edinburgh naar Bergen, Alesund, Trondheim, Leknes, Harstad, Alta en eindigend in Tromso. Vanaf ?6480.
 • n t

 • 30 juli – 11-daagse cruise van/naar Kopenhagen met o.a. Bergen, Fram, Alesund, Olden, Kristiansand, en 2 dagen in Oslo. Vanaf ?5300.
 • n t

 • 23 augustus – 12-daagse cruise van Kopenhagen naar o.a. Kristiansand, Bergen, Alesund, Hellesylt en eindigend in Southampton. Vanaf ?5500.
 • n

Cruises zijn verkrijgbaar bij:

 

De vloot bestaat uit:

Het laatste nieuws

 

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Fjordencruises én eigenaar van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.
Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie