Silversea

Silversea is een ultraluxe all-inclusive cruisemaatschappij met een vloot van kleinere schepen en twee expeditieschepen. De schepen bieden plek voor slechts 300- 540 passagiers en daarmee kunnen de kleine schepen gemakkelijk aanmeren in kleinere havens. Ze werden ontworpen om meer ruimte te bieden aan minder passagiers. De twee expeditieschepen zijn de Silver Explorer en Silver Galapagos, waarvan de laatste zich specifiek richt op cruises naar de Galapagoseilanden. De cruisemaatschappij heeft haar hoofdkantoor in Monaco.

De hutten zijn allemaal suites uiteraard voorzien van alle luxe. De meest luxe suites hebben een persoonlijke butler voor bijvoorbeeld het uitpakken van je koffer.

Alle dranken, ook de wijnen, champagnes en sterke dranken zijn inbegrepen in de prijs. In de restaurants serveert men uitstekende gerechten van de koks van Relais & Chateaux. Een cruise staat garant voor culinair genieten. Een enkel restaurant kent een toeslag. Gala avonden vinden 1 of twee keer per cruise (afhankelijk van de lengte) plaats.

Voor de ontspanning is er een bibliotheek, een spa en zijn er bars. Ook worden er lezingen gegeven. In de avond is er entertainment en zijn er artiesten.
Fooien zijn inclusief.

Naar Noorwegen met Silversea

2023

Silversea biedt je een onbezorgde cruise: alles is inclusief, ook minimaal 1 excursie per haven.

  • 15 mei – vanuit Southampton naar Bergen, Hellesylt, Andalsnes, Olden, Flam, Eidfjord, Haugesund, Oslo en Göteborg en Aarhus, ontschepen in Kopenhagen. 15 dagen vanaf €7800 met Silver Dawn.
  • Ook op 12 juli & 5 augustus (11 dagen vanaf €5900), 22 september & 6 oktober (15 dagen vanaf €7400).
  • 21 juni – 16 dagen vanuit Southampton via Leith naar Bergen, Flam, Olden, Alesund en 4 bestemmingen in IJsland. Ontschepen in Reykjavik. Vanaf €7900 met Silver Shadow.

2024

  • 5 juni 2024 / 29 juni 2024 / 23 juli 2024 / 2 augustus / 26 augustus – 10 dagen – vanuit Kopenhagen, naar o.a. Trondheim, Alesund, Geiranger, Flam, Bergen, Stavanger, Kristiansand en eindigend in Oslo. Vanaf €4.750 met Silver Dawn.
  • 15 juni 2024 – 14 dagen – vanuit Oslo, naar o.a. Bergen, Flam, Geiranger, Alesund, Leknes, Harstad, Tromso, Honningsvag en eindigend in Kopenhagen. Vanaf €6.950 met Silver Dawn.
  • 19 september / 3 oktober – 15 dagen – vanuit Kopenhagen naar Alesund, Narvik, Gravdal, Tromso, Alta, Sortland, Flam, Bergen. Vanaf €7.800 met Silver Dawn.

Cruises zijn verkrijgbaar bij:

Waterproof Expeditions Cruisereizen

 

De vloot bestaat uit:

Het laatste nieuws

 

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Fjordencruises én eigenaar van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je helpt ons door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen fanshop!
Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie