TUI Cruises

TUI Cruises richt zich voornamelijk op de Duitse cruisemarkt met als voertaal Duits. De vloot kenmerkt zich door een sfeer waarin genieten en verwennen centraal staan. De schepen worden niet voor niets “Wohlfühl”-schepen genoemd. Je goed voelen en je er thuis voelen. De schepen in de vloot van TUI zijn middelgroot met veel ruimte voor de passagiers. De ontspannen sfeer op de schepen laat zich in veel details zien: een Nespresso machine in de hutten en balkons met hangmatten. De dresscode past zich bij dit concept aan, dus geen strikte kledingvoorschiften. Galakleding is overbodig.

Bijzonder is dat TUI Cruises een all-inclusive concept heeft. Dat betekent dat in de meeste restaurants alles inclusief is. (in slechts 3 restaurants niet: Surf & Turf, Richards feines Essen, Sushibar) Ook buiten de  dinertijden om is het mogelijk om all-inclusive een cocktail te bestellen. Ook veel sportmogelijkheden en zelfs het gebruik van de (standaard) spa faciliteiten en de sauna zijn inbegrepen. Schoonheidsbehandelingen zijn niet inbegrepen.

Ontspanningsactiviteiten op het schip zijn er volop. Van kookworkshops tot yoga, en van het lenen van boeken tot i-pads (Mein Schiff 2). Het hele jaar door worden er ook cruises aangeboden met een thema zoals een golfcruise, cabaretcruise of worden bekende sporters uitgenodigd om workshops te geven. Voor kinderen zijn er volop activiteiten in de kinderclubs.

De hutten stralen rust uit en zijn modern ingericht. Fooien zijn bij de cruiseprijs inbegrepen.

TUI in 2021 naar Noorwegen

De premium all-inclusive Mein Schiff schepen vertrekken in de zomer van 2021 regelmatig uit Hamburg, Kiel en Kopenhagen richting de Noorse Fjorden, Noordkaap en Spitsbergen. Het Duitse TUI Cruises biedt je een all-inclusive concept aan waarbij veel drankjes, eten en fooien inclusief zijn. De schepen varen afwisselende routes waarbij veel variaties mogelijk zijn.n

Noorse Fjorden

nDe Mein Schiff 1, 4 en 6 varen een aantal maal 8-daagse routes vanuit Kiel, Bremerhaven, Warnem³nde of Hamburg. Vrijwel alle cruises zijn 7-9 dagen. Ik raad je vooral de langere aan waardoor je relatief veel havens in Noorwegen kunt bezoeken, meestal wel 5. Hieronder een mooie selectie:n

    n t

  • Van Kielá – 9 dagen – 16 mei 2021 -á met Mein Schiff 1- je bezoekt o.a. Bergen, Molde, Alesund, Flam, Stavanger. Vanaf ?1195.
  • n t

  • Van Kiel naar Kopenhagen – 9 dagen – 26 augustus, 3 september -á o.a. met Oslo, Bergen, Hellesylt & Geiranger, Alesund. Vanaf ?1549
  • n

n

Noordkaap

nDe Mein Schiff 1 vaart viermaal vanuit Kiel naar de Noordkaap. In 12 dagen bezoek je vele havens en uiteindelijk Honningsvag. Je kunt vertrekken op 24 mei, 6 juni, 17 juni, 28 juni, 23 juli en 5 augustus 2021. Vanaf ?2295.nnVanuit Kiel gaat de Mein Schiff 4 naar de Noordkaap. Een 12-daagse route met vertrek op 13 juli 2021. Vanaf ?2449.n

Spitsbergen

nDe Mein Schiff 3 vertrekt op 7 juni & 3 juli 2021 vanuit Bremerhaven naar Spitsbergen. Je bezoekt daar Longyearbyen. Een 15-daagse reis vanaf ?2949. Heb je echter langer de tijd dan raad ik je de cruise aan van 11 juni, ook vanuit Bremerhaven, naar IJsland, Noordkaap en Spitsbergen. Een 17-daagse reis vanaf ?3599 waarbij je meer bestemmingen bezoekt dan de eerder genoemde reis.

Bekijk de aanbiedingen

No post was found with your current grid settings. You should verify if you have posts inside the current selected post type(s) and if the meta key filter is not too much restrictive.

Cruises van TUI Cruises zijn boekbaar bij:

 

Deze schepen varen naar Noorwegen:

 

Het laatste nieuws

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Fjordencruises én eigenaar van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.
Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie