Disney Cruise Line

De Amerikaanse cruisemaatschappij Disney Cruise Line is voor families één van de populairste cruisemaatschappijen. Cruises op de Disney schepen zijn een ware belevenis! De rederij gaat een enkele maal naar Noorwegen in de zomer.

De schepen zijn elegant in de sfeer van de jaren 20 en tegelijkertijd zeer familievriendelijke schepen. Overal op de cruiseschepen zijn er knipogen naar Disney figuren. Disney heeft een uniek concept voor het dineren bedacht. Alle cruisepassagiers eten op roulatiebasis in de verschillende restaurants. Daarbij verhuizen de obers mee met de families zodat je iedere avond toch dezelfde gezichten ziet.  Drankjes (frisdrank, koffie en thee) zijn gratis tijdens de diners en de gehele dag verkrijgbaar nabij het buffetrestaurant. Ook roomservice is gratis.

Het entertainment en de excursies bevinden zich aan de top. De shows in het Theater worden aangevuld met de Disney figuren. De kinderen hebben uiteraard veel ruimte op het schip en worden zeer professioneel bezig gehouden. Zo zijn er voor baby’s vanaf 6 maanden een creche, en voor kinderen vanaf 3 jaar veel kinder, jeugd en jongerenclubs. Charactermeetings gebeuren op het hele schip gepland en ongepland. Voor volwassenen zijn er echter ook ruimtes die alleen voor hen bestemd zijn en waar kinderen niet mogen komen. Opvallend is dat de schepen geen bibliotheken of casino’s bevatten. Wel een bioscoop waar veel Disney films te zien zijn.

De hutten zijn groter dan gemiddeld en uiteraard ook familievriendelijk; twee badkamers om elkaar niet in de weg te zitten en gordijnen om de kamer in twee gedeelten te verdelen. Veel families houden om deze redenen van deze (wel prijzige) cruisemaatschappij.

Disney naar Noorwegen

2024

Disney zal met de Disney Dream twee cruises maken vanuit Southampton die Noorwegen bezoeken:

  • 24 juli 2024 - 13 dagen vanaf Southampton naar Stavanger, Olden, Alesund en Reykjavik en Isafjordur in Ijsland - vanaf €5.134
  • 5 augustus 2024 - 8 dagen van Southampton naar Stavanger, Alesund, Olden en Haugesund - vanaf €2.583.

 

Disney vaart naar Noorwegen met

Cruises van Disney Cruise Line zijn boekbaar bij:

Jaar >
2021
2022
2023
Vertrekhaven >
Amsterdam
Bremerhaven
Hamburg
Kiel
Kopenhagen
Rotterdam
Warnemünde
Cruisehavens >
Alesund
Alta
Åndalsnes
Bergen
Bremerhaven
Bronnoysund
Eidfjord
Farsund
Franz Josefland
Geiranger
Geirangerfjord
Haholmen
Hamburg
Hardanger
Hardangerfjord
Haugesund
Hellesylt
Henningsval
Kopenhagen
Kristiansand
Kristiansund
Lista
Lofoten
Lysefjord
Molde
Noordkaap
Nordfjordeid
Olden
Oslo
Reine
Rost
Skagen
Skjolden
Sognefjorden
Spitsbergen
Stavanger
Trollfjord
Tromso
Trondheim
Ulvik

CruiseOnline CruiseReizen.nl

 

Het laatste nieuws

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Fjordencruises én eigenaar van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je helpt ons op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen fanshop!
Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie