P&O Cruises

P&O Cruises is de grootste Britse cruisemaatschappij. Een aantal schepen is adult-only schepen, dus alleen voor volwassenen. Elk schip heeft zijn eigen karakter afhankelijk van het publiek. Handig is dat de meeste schepen het gros van het jaar vanuit Engeland vertrekken, vaak uit Southampton.

Op vrijwel elk schip wordt het diner in traditionele zittingen aangeboden, enkele schepen bieden een open zitting aan. Op de Ventura, Azura, Britannia en Iona, de nieuwere schepen, zijn er meerdere restaurants (tot wel 10) waar een keuze uit gemaakt kan worden.

P&O heeft ook een Australische tak onder de naam P&O Australia. Cruises starten voornamelijk uit dat continent naar Nieuw-Zeeland, Azië en de Pacific.

In 2021 gaat P&O Cruises naar Noorwegen

De Britse rederij maakt vijfmaal een cruise naar Noorwegen vanuit Southampton. Deze 13 daagse reizen worden door de Aurora (ca. 1950 passagiers) verzorgd met vertrek op 12 maart, 24 maart, 2 oktober, 28 oktober, 10 december 2021.

De rederij biedt ook twee IJsland reizen aan in combinatie met Noorse bestemmingen. Deze reizen duren 15 dagen waarbij je in Noorwegen dan Skjolden en Alesund bezoekt naast cruisen in de fjorden van Sognefjord en Lustraffjorden. In Ijsland zie je onder andere Eyjafordur, Isafjordur (of Grundarfjordur), Akureyri en Reykjavik.

De Arcadia (ca. 2350 passagiers) vertrekt op 11 juni 2021. De Aurora vertrekt op 6 juli 2021.

Cruises van P&O zijn boekbaar bij:

Captain Cruise

Deze schepen varen naar Noorwegen

Het laatste nieuws

Geef een reactie