P&O Cruises

P&O Cruises is de grootste Britse cruisemaatschappij. Een aantal schepen is adult-only schepen, dus alleen voor volwassenen. Elk schip heeft zijn eigen karakter afhankelijk van het publiek. Handig is dat de meeste schepen het gros van het jaar vanuit Engeland vertrekken, vaak uit Southampton.

Op vrijwel elk schip wordt het diner in traditionele zittingen aangeboden, enkele schepen bieden een open zitting aan. Op de Ventura, Azura, Britannia en Iona, de nieuwere schepen, zijn er meerdere restaurants (tot wel 10) waar een keuze uit gemaakt kan worden.

P&O heeft ook een Australische tak onder de naam P&O Australia. Cruises starten voornamelijk uit dat continent naar Nieuw-Zeeland, Azië en de Pacific.

In 2021 gaat P&O Cruises naar Noorwegen

De Britse rederij maakt vijfmaal een cruise naar Noorwegen vanuit Southampton. Deze 13 daagse reizen worden door de Aurora (ca. 1950 passagiers) verzorgd met vertrek op 12 maart, 24 maart, 2 oktober, 28 oktober, 10 december 2021.nnDe rederij biedt ook twee IJsland reizen aan in combinatie met Noorse bestemmingen. Deze reizen duren 15 dagen waarbij je in Noorwegen dan Skjolden en Alesund bezoekt naast cruisen in de fjorden van Sognefjord en Lustraffjorden. In Ijsland zie je onder andere Eyjafordur, Isafjordur (of Grundarfjordur), Akureyri en Reykjavik.nnDe Arcadia (ca. 2350 passagiers) vertrekt op 11 juni 2021. De Aurora vertrekt op 6 juli 2021.

Cruises van P&O zijn boekbaar bij:

Captain Cruise

Deze schepen varen naar Noorwegen

Het laatste nieuws

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Fjordencruises én eigenaar van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.
Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie