Carnival Cruise Line

Carnival Cruise Line is een Amerikaanse cruisemaatschappij met de grootste vloot. Carnival heeft echte ‘fun’ schepen. Levendige schepen waar op elk moment van de dag van alles te doen is. De schepen worden geclassificeerd met drie sterren tot vier sterren. De schepen zijn hooguit 20 jaar oud en elk jaar komt er wel een nieuw cruiseschip bij. Carnival vaart vooral bij de Noord – en Zuid Amerikaanse continenten. Inmiddels is elke zomer ook een Carnival schip in Europa te vinden.

Op de Carnival schepen mag alles en hoeft niets, dat blijkt ook uit de kledingstijl. Casual tot gewoontjes, is het motto. De gemiddelde passagiers zijn vooral mensen die voor het eerst cruisen, families en vooral in de leeftijdscategorie 30 tot 55. Op de nieuwste schepen zijn schip-in-een-schip concepten, bijvoorbeeld speciaal voor families of luxere suites.

Het diner vindt plaats in twee zittingen, en naar wens is het ook mogelijk om op vrij binnen te lopen onder de term ‘ Your Time’ open zitting. Tijdens het diner komen er regelmatig shows voorbij met dansende en zingende obers. Voor wie met z’n twee graag wil eten heeft Carnival op sommige schepen ook restaurants waarvoor extra betaald moet worden. Carnival heeft buffetrestaurants met allerlei fast-food eten, pizza’s, vleesgerechten en salades.

De hutten zijn comfortabel ingericht. Fooien worden vooraf betaald bij de reissom.

Carnival naar Noorwegen

2024/2025

In 2024 en in 2025 vaart Carnival niet naar de Noorse Fjorden.

Bekijk de cruises:

In 2024 helaas niet.

Dit schip vaart voor Carnival in Europa:

Het laatste nieuws

Carnival is boekbaar bij:

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Fjordencruises én eigenaar van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je helpt ons op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen fanshop!
Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie