Carnival Cruise Line

Carnival Cruise Line is een Amerikaanse cruisemaatschappij met de grootste vloot. Carnival heeft echte ‘fun’ schepen. Levendige schepen waar op elk moment van de dag van alles te doen is. De schepen worden geclassificeerd met drie sterren tot vier sterren. De schepen zijn hooguit 20 jaar oud en elk jaar komt er wel een nieuw cruiseschip bij. Carnival vaart vooral bij de Noord – en Zuid Amerikaanse continenten. Inmiddels is elke zomer ook een Carnival schip in de Middellandse Zee te vinden.

Op de Carnival schepen mag alles en hoeft niets, dat blijkt ook uit de kledingstijl. Casual tot gewoontjes, is het motto. De gemiddelde passagiers zijn vooral mensen die voor het eerst cruisen, families en vooral in de leeftijdscategorie 30 tot 55. Op de nieuwste schepen zijn schip-in-een-schip concepten, bijvoorbeeld speciaal voor families of luxere suites.

Het diner vindt plaats in twee zittingen, en naar wens is het ook mogelijk om op vrij binnen te lopen onder de term ‘ Your Time’ open zitting. Tijdens het diner komen er regelmatig shows voorbij met dansende en zingende obers. Voor wie met z’n twee graag wil eten heeft Carnival op sommige schepen ook restaurants waarvoor extra betaald moet worden. Carnival heeft buffetrestaurants met allerlei fast-food eten, pizza’s, vleesgerechten en salades.

De hutten zijn comfortabel ingericht. Aardig zijn de balkonhutten op de laagste dekken, de Cove-balkons. Fooien worden vooraf betaald bij de reissom.

Carnival in 2021 naar Noorwegen

Uniek zijn twee cruises van de Carnival Legend vanuit Dover. Ze vaart twee 10-daagse cruises. Op 4 juni 2021 ga je naar Stavanger, Flam, Alesund, Olden, Geiranger, Hellesylt en Bergen. Vanaf €974.  Op 16 juli bezoek je Stavanger, Olden, Alesund, Andalsnes, Molde en Bergen.  Vanaf €954.

Dit schip vaart naar Noorwegen:

Het laatste nieuws

Carnival is boekbaar bij:

Geef een reactie