Carnival Cruise Line

Carnival Cruise Line is een Amerikaanse cruisemaatschappij met de grootste vloot. Carnival heeft echte ‘fun’ schepen. Levendige schepen waar op elk moment van de dag van alles te doen is. De schepen worden geclassificeerd met drie sterren tot vier sterren. De schepen zijn hooguit 20 jaar oud en elk jaar komt er wel een nieuw cruiseschip bij. Carnival vaart vooral bij de Noord – en Zuid Amerikaanse continenten. Inmiddels is elke zomer ook een Carnival schip in Europa te vinden.

Op de Carnival schepen mag alles en hoeft niets, dat blijkt ook uit de kledingstijl. Casual tot gewoontjes, is het motto. De gemiddelde passagiers zijn vooral mensen die voor het eerst cruisen, families en vooral in de leeftijdscategorie 30 tot 55. Op de nieuwste schepen zijn schip-in-een-schip concepten, bijvoorbeeld speciaal voor families of luxere suites.

Het diner vindt plaats in twee zittingen, en naar wens is het ook mogelijk om op vrij binnen te lopen onder de term ‘ Your Time’ open zitting. Tijdens het diner komen er regelmatig shows voorbij met dansende en zingende obers. Voor wie met z’n twee graag wil eten heeft Carnival op sommige schepen ook restaurants waarvoor extra betaald moet worden. Carnival heeft buffetrestaurants met allerlei fast-food eten, pizza’s, vleesgerechten en salades.

De hutten zijn comfortabel ingericht. Aardig zijn de balkonhutten op de laagste dekken, de Cove-balkons. Fooien worden vooraf betaald bij de reissom.

Carnival naar Noorwegen

 

2023

Wederom zal de Carnival Pride in 2023 vanuit Dover tweemaal naar de Noorse Fjorden gaan. Ze duren 10 dagen en zijn identiek:

  • 9 juni 2023 – 10 dagen – vanuit Dover naar Bergen, Alesund, Molde, Olden, Nordfjord cruisen, Skjolden, Sognefjord cruisen, Haugesund
  • 30 juni 2023 – 10 dagen –  vanuit Dover naar Bergen, Alesund, Molde, Olden, Nordfjord cruisen, Skjolden, Sognefjord cruisen, Haugesund

 

Bekijk de cruises:

Jaar >
2022
2023
2024
2025
Cruisehavens >
Alesund
Alta
Åndalsnes
Bergen
Bremerhaven
Bronnoysund
Eidfjord
Farsund
Franz Josefland
Geiranger
Geirangerfjord
Haholmen
Hamburg
Hardanger
Hardangerfjord
Haugesund
Hellesylt
Henningsval
Kopenhagen
Kristiansand
Kristiansund
Lista
Lofoten
Lysefjord
Molde
Noordkaap
Nordfjordeid
Olden
Oslo
Reine
Rost
Skagen
Skjolden
Sognefjorden
Spitsbergen
Stavanger
Trollfjord
Tromso
Trondheim
Ulvik

Dit schip vaart naar Noorwegen:

Het laatste nieuws

Carnival is boekbaar bij:

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Fjordencruises én eigenaar van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je helpt ons door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen fanshop!
Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie