Seadream Yacht Club

SeaDream Yacht Club vormt met twee 112-gasten tellende jachten, de SeaDream I en SeaDream II, een unieke ervaring. De boetiekrederij spreekt zelf niet van Cruising maar van Yachting.

De ultra luxe jachten bieden veel service. Ruim 95 gasten op 112 gasten betekent bijna een 1 op 1  verzorging. Een persoonlijke service staat voorop. De jachten worden enorm gewaardeerd. De Berlitz Ocean Cruising and Cruise Ships Guide heeft de jachten SeaDream I en II jaarlijks en ook in 2011 als de top Boutique Ships (50-200 personen) in de wereld bekroond. De jachten zijn voorzien van teakhouten dekken, bijzondere Balinese bedden waar je zelfs ’s nachts romantisch kan overnachten, een spa met fitness, bibliotheek, golfsimulator, zwembad en vele bars.

SeaDream biedt een all-inclusive concept. Alle gastronomische maaltijden, wijn bij de lunch en diner, open bar met geselecteerde premium-merken, fooien en gebruik van mountainbikes (aan boord aanwezig) en watersporten onder andere vanaf het watersport marina zijn inclusief.

De accommodaties op de jachten zijn buitenhutten, dus zonder balkon. Ze bieden veel extra’s zoals een iPod Docking Station, een gevulde koelkast, dvd/cd speler, badjassen en zelfs gepersonaliseerd briefpapier. Roomservice is 24 uur per dag beschikbaar.

Seadream vaart in 2020 naar Noorwegen!

Seadream vaart vanaf juni tot en met september 2020 langs de Noorse kust met 2 schepen. De cruises zijn onlangs samengesteld door SeaDream’s oprichter Atle Brynestad.

De routes zullen van Bergen gaan tot naar de Lofoten en Tromso.

De 7-daagse routes gaan vanaf Bergen naar Oslo (of andersom) via Skagen, Olden, Geirangerfjorden, Ålesund, Sognefjorden en Hardanger. De zes 12-daagse routes in juli en augustus gaan van Oslo naar Tromso en vice versa via Skagen, Flåm, Geiranger, Olden en 3 dagen in de Lofoten met Henningsvær, Reine en Røst.

Deze reizen biedt Seadream (voorlopig) alleen aan op de Noorcruisemarkt. Naar verwachting zal dit in juli ook voor andere landen beschikbaar komen

Cruises van Seadream zijn boekbaar bij:

Captain CruiseCruiseReizen.nlZeetours

De vloot bestaat uit

No grid was found for: Rederij Seadream.

 

Het laatste nieuws van SeaDream Yacht Club

 


Geef een reactie