Seadream Yacht Club

SeaDream Yacht Club vormt met twee 112-gasten tellende jachten, de SeaDream I en SeaDream II, een unieke ervaring. De boetiekrederij spreekt zelf niet van Cruising maar van Yachting.

De ultra luxe jachten bieden veel service. Ruim 95 gasten op 112 gasten betekent bijna een 1 op 1  verzorging. Een persoonlijke service staat voorop. De jachten worden enorm gewaardeerd. De Berlitz Ocean Cruising and Cruise Ships Guide heeft de jachten SeaDream I en II jaarlijks en ook in 2011 als de top Boutique Ships (50-200 personen) in de wereld bekroond. De jachten zijn voorzien van teakhouten dekken, bijzondere Balinese bedden waar je zelfs ’s nachts romantisch kan overnachten, een spa met fitness, bibliotheek, golfsimulator, zwembad en vele bars.

De rederij biedt een all-inclusive concept. Alle gastronomische maaltijden, wijn bij de lunch en diner, open bar met geselecteerde premium-merken, fooien en gebruik van mountainbikes (aan boord aanwezig) en watersporten onder andere vanaf het watersport marina zijn inclusief.

De accommodaties op de jachten zijn buitenhutten, dus zonder balkon. Ze bieden veel extra’s zoals een iPod Docking Station, een gevulde koelkast, dvd/cd speler, badjassen en zelfs gepersonaliseerd briefpapier. Roomservice is 24 uur per dag beschikbaar.

Cruises zijn boekbaar bij:

Cruise Travel Yacht Cruise Company

De vloot bestaat uit

 


Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Fjordencruises én eigenaar van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je helpt ons op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen fanshop!
Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie