Royal Caribbean annuleert alle afvaarten Jewel of the Seas vanuit Amsterdam in 2021

Royal Caribbean International zal volgend jaar niet varen vanuit Nederland. De Amerikaanse cruisemaatschappij heeft laten weten dat het alle geplande afvaarten van de Jewel of the Seas in 2021 vanuit Amsterdam heeft geannuleerd. De Jewel of the Seas is één van de 5 cruiseschepen waarvan de rederij heeft besloten om het cruiseprogramma voor volgend jaar zomer aan te passen.

De wijzigingen worden volgens Royal Caribbean doorgevoerd op basis van feedback van gasten en reispartners over hun wensen voor komende zomer. De rederij zegt hard te werken om de best beschikbare inzichten op het gebied van volksgezondheid, wetenschap en techniek toe te passen om een veilige en gezonde cruisevakantie te realiseren.

Cruisereizigers die reeds geboekt hebben voor de geannuleerde cruises krijgen hun betaalde reissom terugbetaald. Dat geldt ook voor eventuele vooruit betaalde extra’s. Deze passagiers kunnen ook profiteren van een speciale aanbieding. Als ze voor 31 oktober 2020 een andere cruise in Europa boeken met vertrek in 2021 ontvangen zij een boordtegoed van 100 dollar bij een binnenhut en buitenhut en 200 dollar bij een balkonhut en suite.

Vanuit Kopenhagen en Stockholm

De Jewel of the Seas zal in plaats vanuit Amsterdam nu gaan varen vanuit Kopenhagen en Stockholm. Naar de Noorse Fjorden zal in ieder geval op 4 mei een 6-daagse reis vertrekken naar Flam, Bergen en Kristiansand. Vanaf €868. Ook zijn er diverse cruises op familieschip Anthem of the Seas vanuit Southampton.

Jaar >
2023
2024
2025
2026
Vertrekhaven >
Amsterdam
Bremerhaven
Hamburg
Kiel
Kopenhagen
Rotterdam
Southampton
Warnemünde
Cruisehavens >
Alesund
Alta
Åndalsnes
Bergen
Bremerhaven
Bronnoysund
Eidfjord
Farsund
Franz Josefland
Geiranger
Geirangerfjord
Haholmen
Hamburg
Hardanger
Hardangerfjord
Haugesund
Hellesylt
Henningsval
Kopenhagen
Kristiansand
Kristiansund
Lista
Lofoten
Lysefjord
Molde
Noordkaap
Nordfjordeid
Olden
Oslo
Reine
Rost
Skagen
Skjolden
Sognefjorden
Spitsbergen
Stavanger
Trollfjord
Tromso
Trondheim
Ulvik
Prijs > ()
Onder €500 ()
€500 - €1000 ()
€1000 - €1500 ()
€1500 - €2000 ()
€2000 - €2500 ()
€2500 - €3000 ()
Boven €3000 ()

 

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Fjordencruises én eigenaar van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je helpt ons op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen fanshop!
Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie