Oceania Cruises maakt cruises 2022 naar Noorwegen en Noordkaap bekend

Oceania Cruises heeft haar cruiseprogramma voor Europa in 2022 bekendgemaakt. Het gaat om in totaal 110 routes, waarvan 77 gloednieuw. De schepen van de premium cruiserederij zullen 10 nieuwe havens aandoen. Wij bekijken de cruises naar Noorwegen voor je in detail.

Noorwegen

De rederij biedt twee cruises aan richting de Noorse Fjorden. Deze zijn uiteraard te combineren met voorafgaande cruises of daarna. Wij zetten de twee cruises op een rijtje:

Noorse Fjorden

Op 29 juni 2022 start een 10-daagse Fjordencruise op de Marina vanuit Oslo en eindigend in Portsmouth. Je bezoekt Skagen, Kristiansand, Haugesund, Olden, Kristiansund, Alesund en Maloy in Noorwegen. Daarnaast ook Kirkwall op de Orkney Eilanden. Vanaf €2909.

Deze cruise is te verlengen. Bijvoorbeeld tot een 22-daagse cruise door al op 17 juni 2022 te starten met een Oostzee route. Je start in Kopenhagen waarna je Warnemünde, Ronne, Stockholm, Helsinki, 2 dagen in St. Petersburg, Tallinn, Riga en Gothenburg bezoekt. Vanaf €5499.

Een andere 22-daagse cruise maak je door er een cruise achter aan te boeken. Je ziet dan ook Skagen, Kiel, Karlskrona, Stockholm, Helsinki, Tallin, 2 dagen in St. Petersburg, Gdansk en eindigend in Kopenhagen. Vanaf €5479.

Noorse Fjorden en Noordkaap

Op 30 augustus 2022 vertrekt een 18-daagse cruise met de Sirena naar de Noordkaap én Rusland. Deze fantastische cruise start in Oslo en eindigt in Portsmouth. Onderweg bezoek je de Noorse Fjorden met Kristiansand, Maloy, Kristiansund, Hammerfest én Honningsvag (Noordkaap). Daarna bezoek je het unieke Moermansk en Archangel (Rusland). Via Tromso, Leknes (Lofoten) en Torshaven (Faroer Eilanden), Kirkwall (Orkney Eilanden), Edinburgh kom je weer terug in Engeland. Vanaf €5129.

Je kunt deze cruise langer maken door er een 32-daagse cruise van te maken die al eerder start in IJsland op 16 augustus 2022. Daarna vaar je naar diverse havens in Groenland. Via de Faroer- en Shetland Eilanden ga je naar Stavanger en Skagen voor dat je in Oslo arriveert voor je tocht naar de Noordkaap. Deze cruise is verkrijgbaar vanaf €8529.

Een tweede optie voor een verlenging (ook 32 dagen) is door er een Oostzee route achter te ‘plakken’. Je bezoekt na de Noordkaap reis dan Brugge, het Kanaal van Kiel, Lübeck, Tallin, 2 dagen in St. Petersburg, Helsinki, Stockholm, Visby, Kopenhagen en eindigend in Portsmouth. Vanaf €7979.

Sirena en Marina

De Sirena is een klein maar fijn schip met plek voor maximaal 700 passagiers. Het schip heeft een prachtige bibliotheek, kleine fitness en spa met stoomruimtes. Er zijn drie restaurants voor exclusieve culinaire gerechten. De Marina is een wat groter schip voor maximaal 1250 gasten. Dit schip heeft zeer bijzondere specialiteitenrestaurants die inclusief in de prijs zijn.

De verkoop van deze cruises is gestart op 11 november 2020. Reizigers kunnen op elke cruise uit deze collectie profiteren van de OLife Choice-promotie, met gratis internet en een keuze uit gratis excursies aan wal, een gratis drankpakket of een aanzienlijk boordkrediet.

Nieuwsgierig naar cruisen met Oceania cruises?

No post was found with your current grid settings. You should verify if you have posts inside the current selected post type(s) and if the meta key filter is not too much restrictive.

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Fjordencruises én eigenaar van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je helpt ons op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen fanshop!
Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie