Celebrity Apex en Celebrity Silhouette naar Noorse Fjorden in 2022

In 2022 zal vanuit Amsterdam de nieuwe all-inclusive Celebrity Apex van Celebrity Cruises gaan varen. Ze cruist naar Noorwegen, maar ook Groot-Brittannië, IJsland, Rusland en andere Scandinavische landen vanuit haar Nederlandse thuishaven in de zomer.

De laatste cruise vanuit Amsterdam is een route langs Frankrijk, Spanje en Portugal om uiteindelijk in Rome te eindigen. Vanuit deze haven zal het schip de rest van het seizoen routes naar onder andere Griekenland, Turkije en Israël varen.

De Celebrity Apex biedt luxueuze accommodaties op zee aan, inclusief hutten met ‘Infinite veranda’s’en ‘Edge villa suites’, bestaande uit 2 verdiepingen met privé bad op het balkon. De Infinite veranda’s zijn een soort serres in het verlengde van je kamer. Prima voor als het weer iets slechter is en je toch de buitenlucht wilt voelen. Daarnaast biedt het schip 29 culinaire locaties aan, waaronder zeven specialiteitenrestaurants, bijzondere ruimtes zoals het Magic Carpet® bewegende platform, en de ontspannende Rooftop Garden.

Celebrity Silhouette vanuit Southampton

De Celebrity Silhouette zal in de zomer van 2022 vanuit thuishaven Southampton gaan varen.

  • 7 mei 2022 – 8 dagen Noorse Fjorden met Celebrity Silhouette – Alesund, Olden, Bergen en Stavanger, inclusief 2 zeedagen – vanaf €1326.
  • 16 juli 2022 – 8 dagen Noorse Fjorden met Celebrity Silhouette – Alesund, Molde, Stavanger en Kristiansand – vanaf €1534.

Celebrity Apex vanaf Amsterdam

De Noorwegen routes van de Celebrity Apex zijn geheel inclusief, dat wil zeggen inclusief drankjes, fooien en wifi. De Celebrity Apex vaart tweemaal een Fjordencruise waarbij Alesund en Stavanger op beide routes bezocht wordt. Ook hebben deze 8-daagse routes elk 2 zeedagen. Eentje aan het begin van de reis en aan het eind van de reis.

De routes zijn beschikbaar vanaf €1519 per persoon:

  • 19 juni – 8 dagen – Vanaf Amsterdam – naar Alesund, Bergen, Geiranger, Stavanger.
  • 13 augustus – 8 dagen – Vanaf Amsterdam naar Molde, Alesund, Haugesund, Stavanger.

Nieuwsgierig naar de Celebrity Apex? Kijk dan zeker bij:

Captain Cruise CruiseOnline CruiseReizen.nl Cruise Travel Sunweb TUI Zeetours

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Fjordencruises én eigenaar van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je helpt ons op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen fanshop!
Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie