Oplevering AIDAcosma vertraagd: route overgenomen door AIDAnova

De routes van de AIDAcosma naar Noorwegen en ook de Baltische Staten, zullen in de zomer van 2021 worden overgenomen door de AIDAnova. Scheepsbouwer Meyer Werft heeft laten weten aan rederij AIDA Cruises dat de bouw van het schip vertraagd is. Momenteel wordt het schip gebouwd in het Duitse Papenburg. Wanneer de nieuwe oplevering gepland staat, is niet bekend gemaakt.

Vanaf mei 2021 vaart de AIDAnova vanuit Kiel haar achtdaagse routes. Je kunt kiezen uit twee routes: naar Alesund, Nordfjordeid, Haugesund, en Stavanger of een route met o.a. Zuid-Noorwgen (route 2) naar Oslo, Kristiansand, Haugesund en Flam. Vanaf mei tot en met september. Vanaf €915.

Bekijk alvast enkele cruises van AIDA:

Jaar >
2021
2022
2023
Vertrekhaven >
Amsterdam
Bremerhaven
Hamburg
Kiel
Kopenhagen
Rotterdam
Warnemünde
Cruisehavens >
Alesund
Alta
Åndalsnes
Bergen
Bremerhaven
Bronnoysund
Eidfjord
Farsund
Franz Josefland
Geiranger
Geirangerfjord
Haholmen
Hamburg
Hardanger
Hardangerfjord
Haugesund
Hellesylt
Henningsval
Honnigsvag
Kopenhagen
Kristiansand
Kristiansund
Lista
Lofoten
Lysefjord
Molde
Noordkaap
Nordfjordeid
Olden
Oslo
Reine
Rost
Skagen
Skjolden
Sognefjorden
Spitsbergen
Stavanger
Trollfjord
Tromso
Trondheim
Ulvik

 

Geef een reactie