Carnival Pride vanuit Dover in 2022 naar Noorse Fjorden

In 2022 brengt Carnival Cruise Line de Carnival Pride naar Europa. Het cruiseschip met plek voor zo’n 2500 gasten is een zusterschip van de Carnival Legend, die de afgelopen jaren veelvuldig in Europa ingezet werd. De rederij vaart zelden naar de Noorse Fjorden, in 2021 helaas helemaal niet door COVID-19, maar in 2022 staan twee cruises op het programma.

De Carnival Pride zal gaan varen vanuit Dover naar de Noorse Fjorden. De cruises zijn identiek en duren 10 dagen, inclusief 2 zeedagen. Je kunt ze eventueel verlengen met een cruise naar de Baltische Staten of naar IJsland.

Noorse Fjorden vanuit Dover

De Carnival Pride vaart vanaf juni het grootste deel van het seizoen vanuit Dover. Vanaf 10 juni 2022 tot en met de laatste cruise op 31 augustus 2022. Cruises naar de Noorse Fjorden zijn:

  • 10 juni 2022 – 10 dagen – vanuit Dover naar Stavanger, Skjolden, Olden, Molde, Alesund en Bergen.  Verlengbaar met een Baltische Staten cruise.
  • 1 juli 2022 – 10 dagen – vanuit Dover Stavanger, Skjolden, Olden, Molde, Alesund en Bergen. Verlengbaar met een cruise met havens in Groot-Brittannië en IJsland.

Nieuwsgierig naar de Carnival Pride? Bekijk de cruises:

No post was found with your current grid settings. You should verify if you have posts inside the current selected post type(s) and if the meta key filter is not too much restrictive.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Fjordencruises én eigenaar van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je helpt ons op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen fanshop!
Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie