Disney vaart in 2022 naar Noorse Fjorden met Disney Magic

Disney Cruise Line heeft haar cruiseprogramma voor de zomer van 2022 bekendgemaakt en ook weer de Noorse Fjorden. Disney zal in 2022 met Disney Magic naar de Noorse Fjorden gaan. In totaal zijn er 3 cruises die Noorwegen bezoeken. De Disney Magic is een fijn middelgroot schip met plek voor zo’n 2500 passagiers. Het is een ultiem familieschip waar overigens ook Disney fans zónder kinderen welkom zijn. Zij hebben hun eigen adult-only gedeelten op het schip zoals een rustig zwembad, nachtclub en pub. Wil je met kinderen naar de Noorse Fjorden dan is dit het perfecte schip. Wij cruisten zelf overigens al twee maal met de Disney Magic. Lees hier (op Cruisereiziger) onze ervaringen op dit schip.

Routes

De beste route naar Noorwegen van de Disney Magic vertrekt op 4 september 2022 vanuit Dover. In 8 dagen vaar je naar Alesund, Nordfjordeid, Eidfjord en Stavanger. Deze cruise heeft 2 zeedagen.

Wil je ook andere havens buiten Noorwegen bezoeken? Kies van voor een 12-daagse cruise op 17 augustus 2022 vanuit Kopenhagen die eindigt in Dover. Op deze cruise zie je een combinatie van Noorwegen, Ijsland, de Orkney Eilanden en Schotland. Je bezoekt Olden en Maloy in Noorwegen. Verder ook Reykjavik, Kirkwall en Invergordon. Deze cruise heeft 4 zeedagen.

De laatste cruise met een Noorse bestemming vertrekt op 28 augustus 2022 en bezoekt een aantal West-Europese steden. Je ziet Amsterdam 🙂 Warnemünde, Kopenhagen en Oslo.

De cruises zijn boekbaar vanaf 25 maart 2021. Vaste gasten van Disney Cruise Line kunnen eerder boeken tussen 22-24 maart.

Klik hier voor meer over Disney Cruise Line

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Fjordencruises én eigenaar van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je helpt ons op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen fanshop!
Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie