Windstar Cruises

Luxe op zee met Windstar Cruises

Maak kennis met Windstar Cruises! Het ultraluxe Windstar Cruises heeft twee soorten schepen: drie zeilschepen en 3 kleinere intieme cruiseschepen.

De drie zeilschepen kunnen elk 148 of 310 gasten meenemen. De kleinere, de Wind Spirit en de Wind Star hebben elk vier masten. Zij zijn de kleinste schepen. Het vlaggenschip de Wind Surf heeft plek voor 310 gasten. De schepen zijn in 2012 allen gerenoveerd en in het nieuw gestoken. De sfeer is luxe maar wel informeel. Gala-avonden zijn er niet. Op de Wind Spirit en de Wind Star zijn buitenhutten met flatscreen tv, dvd speler en een dock voor een Ipod. Beide schepen hebben een casino, bibliotheek, zwembad en een hot tub.

De drie kleinere yacht achtige cruiseschepen zijn de Star Pride, Star Legend en Star Breeze. Met slechts plek voor 212 gasten. Deze schepen beschikken over 1 hoofdrestaurant en een buffetrestaurant met een mooi buitendek. Er is een uitgebreide bibliotheek en internetruimte. De spa heeft een sauna, stoomruimte en fitnesszaal. Drie jacuzzi’s en een zwembad zorgen voor verkoeling.

Dineren gebeurt in 1 open zitting, waarbij ook het dineren onder de sterren aan te raden is. Een buffetrestaurant is ook beschikbaar. Bij Windstar Cruises zijn alle softdrinks inclusief. Hieronder vallen alle soorten water, softdrinks (cola, sinas etc), verse sapjes, melk, thee en luxe koffies zoals cappuccino, espresso.

Sport speelt een grote rol op de schepen met veel watersport vanaf het uitklapbare marina. Watersporten als kayakken, waterskiën en surfen kunnen vanaf het speciale watersport platform uitgeoefend worden.

Deze schepen varen naar Noorwegen:

Naar Noorwegen met Windstar

2024

Niets mooiers dan opstappen in Amsterdam! Met de Star Pride kan het in 2024:

  • Van Amsterdam naar de Britse Eilanden, Noorwegen en eindigend in IJsland – een prachtige 22-daagse cruise met o.a. Bergen, Geiranger, Alesund, Molde en daarnaast de Orkney eilanden, Faroer Eilanden, Edinburgh, Ullapool, Oban, Belfast, Douglas, Dun Laoghaire – vanaf €7.039 (bij Yacht Cruise Company)

Windstar maakt met Star Legend diverse fjordencruises:

  • Van Kopenhagen naar Edinburgh (Leith) of vv – 12 juli of 12 augustus 2024 – 10 dagen – met bv Arendal, Stavanger, Beregen, Flam, Olden en Geiranger – vanaf €7001 (meer informatie bij Yacht Cruise Company)

 

Cruises zijn boekbaar bij:

Yacht Cruise Company

Het laatste nieuws over Windstar Cruises

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Fjordencruises én eigenaar van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je helpt ons op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen fanshop!
Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie