Noorwegen blijft nog op oranje

De Nederlandse overheid heeft per 10 juni Noorwegen toch nog een oranje kleur gegeven en blijft dus Oranje. Oorspronkelijk was het idee om Oranje naar geel te zetten; en daarmee toeristen weer toegang te geven tot Noorwegen. Net zoals dit voor andere Europese landen zal gebeuren zoals Duitsland.

Noorwegen zelf heeft echter momenteel zulke strenge ingangseisen dat Nederland toch het land op oranje houdt. Zo mogen alleen Noren het land in. Toeristen zijn nog niet welkom.

Gevolgen voor Fjordencruises

Een aantal rederijen zoals Holland America Line, MSC Cruises en AIDA is de opening aan het afwachten zodat zij toch nog deze zomer Fjordencruises kunnen varen. De postboot route van Hurtigruten gaat in ieder geval volledig van start, maar zonder toeristen.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Fjordencruises én eigenaar van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je helpt ons op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen fanshop!
Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie