Mein Schiff 1 mag weer naar Noorwegen!

Vanaf 22 augustus 2021 vertrekt de Mein Schiff 1 eindelijk weer naar Noorwegen. Met panoramische tochten door de fjorden langs watervallen en prachtige berghellingen, een bezoek aan de historische Hanzestad Bergen of de hoofdstad Oslo – gasten van de Mein Schiff-vloot hoeven dit in de toekomst niet meer te missen.

De eis van Noorwegen voor deze cruises is wel dat alle volwassenen aan boord – gasten en bemanning – een volledige vaccinatiebescherming hebben. Voor kinderen van vier jaar en ouder is een negatief testresultaat verplicht.
Voor de gasten aan boord brengt de volledige vaccinatiebescherming meer vrijheid terug. Het gezondheidsconcept kan worden versoepeld. Zo is zelfbediening aan het buffet en onbeperkt gebruik van de sauna weer mogelijk. Er is een breed scala aan entertainment in de theaters, bars en op het pooldeck. En wie het land en de mensen wil ervaren, heb je de keuze: zelfstandig op pad aan wal of mee met een georganiseerde excursie.

Gezondheid aan boord

De vaccinatiegraad van Mein Schiff-gasten ligt al boven de 70 procent en de trend is stijgende. Degenen die momenteel nog niet zijn gevaccineerd, kunnen dat doen voordat ze aan hun reis beginnen. Maar met alle vrijheden die weer mogelijk zijn aan boord bij het reizen met uitsluitend gevaccineerde gasten en bemanning, blijft TUI Cruises de gezondheid in de gaten houden. Indien nodig of gespecificeerd door de autoriteiten, wordt het concept flexibel aangepast aan de huidige omstandigheden. De huidige maatregelen omvatten een gemakkelijke snelle antigeentest voor alle gasten voor aankomst en voor vertrek. Een mondkapje wordt alleen gedragen aan boord waar binnen geen afstand van 1,5 m gehouden kan worden, bijvoorbeeld in de liften. De reizen zijn daarnaast beperkt tot maximaal 2.000 personen – inclusief de bemanning.

Aan boord van de Mein Schiff-vloot kunnen gasten ook genieten van een breed scala aan mogelijkheden: naast de grote keuze aan restaurants, bistro’s en bars, omvat dit ook de ruime SPA & sportruimte, een gevarieerd entertainmentprogramma en veel ruimte om te strekken je benen en ziel.

Nieuwsgierig?

De cruises met Mein Schiff 1 zijn nu te boeken! De elfdaagse reis “Noorwegen met Geirangerfjord & Stavanger” van 30 augustus tot 10 september kost vanaf € 2.729 per persoon.

Bekijk de TUI cruises:

Jaar >
2023
2024
2025
2026
2027
Vertrekhaven >
Amsterdam
Bremerhaven
Hamburg
Kiel
Kopenhagen
Rotterdam
Southampton
Warnemünde
Schip >
Mein Schiff 1
Mein Schiff 2
Mein Schiff 3
Mein Schiff 4
Mein Schiff 6
Prijs > ()
Onder €500 ()
€500 - €1000 ()
€1000 - €1500 ()
€1500 - €2000 ()
€2000 - €2500 ()
€2500 - €3000 ()
Boven €3000 ()
Cruisehavens >
Alesund
Alta
Åndalsnes
Bergen
Bremerhaven
Bronnoysund
Eidfjord
Farsund
Franz Josefland
Geiranger
Geirangerfjord
Haholmen
Hamburg
Hardanger
Hardangerfjord
Haugesund
Hellesylt
Henningsval
Kopenhagen
Kristiansand
Kristiansund
Lista
Lofoten
Lysefjord
Molde
Noordkaap
Nordfjordeid
Olden
Oslo
Reine
Rost
Skagen
Skjolden
Sognefjorden
Spitsbergen
Stavanger
Trollfjord
Tromso
Trondheim
Ulvik

 

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Fjordencruises én eigenaar van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je helpt ons op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen fanshop!
Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie