Nieuwkomer Ambassador Cruise Line vaart in eerste jaar naar Noorse Fjorden

De nieuwe Britse rederij Ambassador Cruise Line gaat in haar eerste twee jaar naar diverse bestemmingen in Europa. De Ambience, de oude Pacific Dawn, zal vanaf april 2022 gaan varen. Cruises van 2022 en 2023 zijn inmiddels boekbaar en gaan ook naar de Noorse Fjorden. Wij bekijken voor jou de 2022 cruises naar de Noorse Fjorden in detail.

Overzicht routes

De Ambience (1.400 passagiers) zal op 6 april 2022 voor een korte maiden voyage naar Hamburg vertrekken voor een  5-daagse reis (vanaf £529). Daarna cruist het schip in april 2022 driemaal naar de Noorse Fjorden voor cruises van 7-9 dagen. Vanuit Londen Tilbury bezoek je o.a. Flam, Bergen en uiteraard diverse fjorden zoals Geirangerfjord, Sognefjord en Aurlandsfjord. Deze cruises starten vanuit Londen Tilbury. Cruises zijn beschikbaar vanaf £539.

  • 10 april 2022 – 7 dagen – naar Haugesund, Flam, Bergen, Sognefjord en Aurlandsfjord.
  • 16 april 2022 – 9 dagen – naar Haugesund, Flam , Bergen, Sognefjord & Aurlandsfjord, Olden, Nordfjord, Geiranger.
  • 24 april 2022 – 8 dagen – naar  Eidfjord, Hangerfjord, Bergen, Flam, Sognefjord & Aurlandsfjord, Haugesund.

Daarna in augustus en oktober:

  • 6 augustus 2022 – 8 dagen – naar Bergen, Flam, Sognefjord & Aurlandsfjord, Haugesund, Eidfjord, Hardangerfjord.
  • 25 augustus 2022 – 8 dagen – naar Eidfjord, Hardangerfjord, Bergen, Flam, Sognefjord & Aurlandsfjord.
  • 16 oktober 2022 – 8 dagen – naar Eidfjord, Hardangerfjord, Bergen, Flam, Sognefjord & Aurlandsfjord, Haugesund.
Captain Cruise

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Fjordencruises én eigenaar van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je helpt ons door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen fanshop!
Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie