Seabourn Venture later opgeleverd: Noorse cruises geannuleerd

De ultra-luxe cruisemaatschappij Seabourn heeft de datum voor de eerste reis van haar nieuwe expeditieschip, Seabourn Venture, herzien en annuleert diverse cruises. Het schip vertrekt nu op 10 april 2022 voor haar eerste cruise vanuit Greenwich (Londen), Engeland. De wijziging komt nadat een delegatie van de rederij vorige maand de scheepswerf T. Mariotti in Genua bezocht. Tijdens het bezoek ontvingen ze een gedetailleerde update over de voortgang van het schip in de afgelopen 18 maanden, dat werd beïnvloed door de coronapandemie en gerelateerde uitdagingen in de toeleveringsketen.

Cruises geannuleerd

Cruisereizigers die geboekt hebben voor Seabourn Venture-cruises die tussen 11 december 2021 en 24 april 2022 zouden vertrekken, ontvingen inmiddels meer informatie. Het ging om cruises die zouden starten vanuit Greenwich, Tromso en Kopenhagen.

Het schip vaart na haar oplevering twee nieuwe routes rond het Verenigd Koninkrijk, waaronder haar maiden voyage op 10 april 2022 vanuit Londen. Deze cruises zijn inmiddels in de verkoop gegaan.

Nieuwe route naar Noordkaap

Vanaf 22 april 2022 maakt de Seabourn Venture als tweede cruise, een 12-daagse Schotland & Noorse Legenden expeditiecruise. Je vertrekt vanuit Edinburgh richting Bergen, Flam, Alesund, Rund, Trondheim, Bronnoysund, Nes, Svolvaer, Trollfjord, Storstappen, Skarsvag en je eindigt deze cruise in Tromso op 4 mei 2022. Daarna maakt het schip haar geplande zomerseizoen tot eind augustus in de Arctische regionen. Vanaf september 2022 vaart ze door naar Groenland.

Bekijk alle cruises bij;

Captain Cruise CruiseOnline Cruisereizen Cruise Travel Sunweb Zeetours

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Fjordencruises én eigenaar van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je helpt ons op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen fanshop!
Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie