Hurtigruten vergroot capaciteit weer aan boord

Vorige week heeft de Noorse regering de meeste covid-19-beperkingen in Noorwegen opgeheven. Hurtigruten Noorwegen vergroot nu daarop volgend, de capaciteit op de postroute. De rederij kiest wel voor extra maatregelen.

“We zijn erg blij dat we nu de mogelijkheid hebben om nog meer gasten te kunnen ontvangen, niet in de laatste plaats om het fantastische noorderlichtseizoen te ervaren dat nu aan de gang is, zegt CEO Hedda Felin van Hurtigruten Noorwegen.

Hurtigruten Noorwegen breidt nu haar gastencapaciteit aan boord van de zeven schepen uit, terwijl excursies aan land geleidelijk weer normaal worden. Felin wijst erop dat dit uiteraard de lokale economie weer zal stimuleren.

“We moesten lang wachten totdat we met alle 7 schepen weer mochten varen. Nu kunnen we de capaciteit vergroten en met meer excursies aan land, is dat heel goed nieuws voor de lokale gemeenschappen, lokale leveranciers en de toeristenindustrie langs de kust, ” aldus Felin.

Hurtigruten Noorwegen heeft maatregelen aan boord genomen in overeenstemming met het advies van de autoriteiten. Bovendien zijn er extra veiligheidsmaatregelen genomen.

Routes

Hurtigruten vaart met 7 schepen de traditionale postroute langs de Noorse Kust. Je kunt noordwaarts van Bergen naar Kirkenes, of zuidwaarts van Kirkenes naar Bergen. Je bezoekt op deze routes 34 havens. 

Boek je Hurtigruten cruise bij:
Waterproof ExpeditionsBBI TravelNorske Noorwegen Reizen Captain Cruise

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Fjordencruises én eigenaar van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je helpt ons op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen fanshop!
Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie