Ook Mein Schiff biedt kerstcruise aan in december

In navolging van AIDA Cruises die in december 2 kerstcruises aan biedt vanuit Hamburg met de duurzame AIDAnova, biedt TUI Cruises een kerstcruise aan vanuit Bremerhaven met de Mein Schiff 1.

De cruise zal starten op 5 december waarbij je in 8 dagen Oslo, Kristiansand maar ook Warnemünde en Kopenhagen in kerstsfeer ontdekt.

De kerstmarkt in Oslo is één van de grootste van Noorwegen. Meer dan 250.000 lampjes laten het plein stralen en bij de talrijke kraampjes kunnen bezoekers niet alleen de lekkernijen van de Noorse advent proberen, maar ook kerstversieringen en ander typisch handwerk kopen.

De Tivoli-tuinen in Kopenhagen worden elk jaar omgetoverd tot een winterwonderland. Er zijn winkels en kraampjes die voor Kerstmis zijn versierd met Deense kerstkoekjes, het populaire Glögg en kerstcadeaus. Bovendien zijn sommige attracties ook open zodat bezoekers zich kunnen uitleven in winterse sferen. Het hoogtepunt is in het midden van het pretpark: in het kerstdorp Nissekøbing zijn de elven bezig met de voorbereidingen voor het grote festival en laten ze de bezoekers over hun schouder meekijken.

Maar ook aan boord hoeven de gasten van Mein Schiff 1 de adventssfeer niet te missen. Naast een kleine kerstmarkt op het pooldeck met glühwein, punch, geroosterde amandelen, Lebkuchen en snoepappels: zijn er een adventskalender verloting met aantrekkelijke prijzen, koekjes bakken voor jong en oud en veel culinaire lekkernijen.

Veiligheid en vereisten

Voor de kerstmarktcruise geldt: Alle volwassen gasten boven de 18 jaar dienen volledig ingeënt te zijn, daarnaast is een bewijs van een negatieve sneltest voor vertrek verplicht. Kinderen vanaf vier jaar test de rederij voor vertrek twee keer.

De kerstmarktreis “Noorwegen met Kopenhagen” vindt plaats van 5 t/m 12 december 2021 van/naar Bremerhaven en kost met Premium All Inclusive in een binnenhut vanaf 899 euro per persoon, in een balkonhut vanaf 1.099 euro per persoon bij dubbele bezetting.

No grid was found for: Aanbiedingen TUI tm 4 dec 90959.

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Fjordencruises én eigenaar van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je helpt ons op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen fanshop!
Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie