Celebrity Apex en Celebrity Silhouette naar Noorse Fjorden in 2023

In 2023 zal vanuit Amsterdam wederom de all-inclusive Celebrity Apex van Celebrity Cruises gaan varen. Ze cruist naar Noorwegen, maar ook Groot-Brittannië, IJsland, Rusland en andere Scandinavische landen vanuit haar Nederlandse thuishaven in de zomer.

De Celebrity Apex biedt luxueuze accommodaties op zee aan, inclusief hutten met ‘Infinite veranda’s’ en ‘Edge villa suites’, bestaande uit 2 verdiepingen met privé bad op het balkon. De Infinite veranda’s zijn een soort serres in het verlengde van je kamer. Prima voor als het weer iets slechter is en je toch de buitenlucht wilt voelen. Daarnaast biedt het schip 29 culinaire locaties aan, waaronder zeven specialiteitenrestaurants, bijzondere ruimtes zoals het Magic Carpet® bewegende platform, en de ontspannende Rooftop Garden.

Celebrity Silhouette vanuit Southampton

De Celebrity Silhouette zal in de zomer van 2023 vanuit thuishaven Southampton gaan varen. De cruises van de Celebrity Silhouette zijn geheel inclusief, dat wil zeggen inclusief drankjes, fooien en wifi.

  • 24 juni 2023 – 8 dagen Noorse Fjorden met Celebrity Silhouette – Bergen, Alesund, Stavanger, inclusief 3 zeedagen – vanaf €1832.
  • 18 augustus 2023 – 8 dagen Noorse Fjorden met Celebrity Silhouette – Bergen, Alesund, Kristiansand, inclusief 3 zeedagen- vanaf €1872.

Celebrity Apex vanaf Amsterdam

De cruises van de Celebrity Apex zijn ook geheel inclusief, dat wil zeggen inclusief drankjes, fooien en wifi. De Celebrity Apex vaart driemaal een populaire Fjordencruise, twee van acht dagen en een langere cruise van 10 dagen (aanrader!).  De 8-daagse routes elk 2 zeedagen, de 10-daagse route heeft 3 zeedagen.

De routes zijn beschikbaar vanaf €1629 per persoon:

  • 7 mei 2023 – 8 dagen – vanaf Amsterdam – Haugesund, Flam, Geiranger, Bergen, 2 zeedagen – vanaf €1629.
  • 18 juni 2023  – 8 dagen – Vanaf Amsterdam – naar Kristiansand, Haugesund, Geiranger, Alesund, 2 zeedagen – vanaf €1629.
  • 31 juli 2023 – 10 dagen – Vanaf Amsterdam naar Oslo, Geiranger, Flam, Olden, Bergen, 3 zeedagen – vanaf €1899. Tip!

Nieuwsgierig naar de Celebrity Apex? Kijk dan zeker bij:

Captain Cruise CruiseOnline CruiseReizen.nl Cruise Travel Sunweb TUI Zeetours

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Fjordencruises én eigenaar van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je helpt ons op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen fanshop!
Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie