TUI Cruises met minimaal twee cruiseschepen naar Noorwegen in 2023

TUI Cruises heeft dinsdag haar cruiseprogramma voor de zomer van 2023 voor Noorwegen en Spitsbergen bekendgemaakt. De Duitse cruisemaatschappij zet sterk in op Noord-Europa waar 4 cruiseschepen van de 6 schepen uit de Mein Schiff vloot actief zullen zijn. De aangeboden cruises gaan binnenkort in de verkoop.

Noorse Fjorden

In het seizoen 2023 zal TUI Cruises blijven vertrouwen op de routes naar Noorwegen, Groot-Brittannië en de Oostzee. In totaal zullen vier schepen gaan varen in Noord-Europa met inscheping in Bremerhaven, Kiel of Warnemünde. De exacte routes zijn nog niet bekend.

Noordkaap en Spitsbergen in 2023

Bremerhaven wordt de tijdelijke thuishaven van Mein Schiff 1. Daarvandaan begint ze aan 11-daagse cruises naar de Noordkaap voordat ze in september 2023 van / naar Warnemünde naar de Baltische Zee reist. Mein Schiff 4 vertrekt vanuit Kiel voor cruises naar Noorwegen en de Oostzee. Ze gaat drie keer naar Spitsbergen.

Wil jij weer met TUI Cruises varen? Vraag een gratis offerte aan bij:

CruiseReizen.nl TUI TUI Cruises Duitsland

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Fjordencruises én eigenaar van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je helpt ons door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen fanshop!
Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie