TUI Cruises: Last minute mee op een Mein Schiff Noorwegen cruise

Het Duitse TUI Cruises heeft deze week een bijzondere lastminute in de verkoop waarbij je pas een aantal dagen van te voren hoort, op welke reis je meegaat. De rederij heeft twee cruises met vertrek op 29 of 30 mei in de aanbieding. Beide reizen duren 12 dagen en vertrekken vanuit Kiel of Bremerhaven naar de Noorse Fjorden of de Fjorden in combinatie met de Noordkaap.

De cruise van 29 mei gaat met Mein Schiff 1 vanuit Kiel naar Olden, Alesund, Trondheim, Tromso, Honningsvag en Kopenhagen.  De tweede cruise vertrekt op 30 mei 2022 met Mein Schiff 4 vanuit Bremerhaven. Deze reis richt zich meer op de Fjorden en gaat naar Bergen, Hellesylt, Geiranger, Alesund, Andalsnes, Molde, Lofoten en Narvik.

De cruises zijn beschikbaar vanaf € 1199 voor een balkonhut. De toeslag voor 1 persoon is slechts €240. Deze cruises zijn premium all-inclusive met o.a fooien en drankjes inclusief.

Bekijk hier de last minute special

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Fjordencruises én eigenaar van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je helpt ons op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen fanshop!
Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie