Culinary Star cruise op Enchanted Princess naar Noorwegen en Denemarken

Gasten van Princess Cruises die op Enchanted Princess varen, kunnen live culinaire demonstraties bijwonen van een line-up van beroemde chef-koks in een nieuwe cruise met een culinair thema. De ‘Culinary Star‘-reis wordt georganiseerd op het de Enchanted Princess tijdens een 8-daagse reis naar Noorwegen met vertrek op 26 augustus 2022 vanuit Southampton

De line-up van beroemde chef-koks die zich bij Enchanted Princess voegen, is:

  • John Torode – Best bekend als de oprechte co-presentator en jurylid van MasterChef en vaste gastchef op ITV’s This Morning.
  • Matt Tebbutt – Een gerenommeerde chef-kok die werkte voor enkele van de meest prestigieuze restaurants van Londen, waaronder Marco Pierre White in de Oak Room, Criterion en Alastair Little. Matt presenteert Saturday Kitchen op BBC1, Best Bites op BBC2 en Food Unwrapped op Channel 4.
  • Rachel Allen – Ierse tv-kok, bestverkopende kookschrijver en gevierd docent aan de wereldberoemde Ballymaloe Cookery School in Ierland.

Enchanted Princess voegde zich in november 2021 bij de Princess-vloot en zal dit jaar samen met Sky Princess, Emerald Princess en Island Princess vanuit Southampton vertrekken.

Prijzen

Prijzen voor de Scandinavië-cruise op Enchanted Princess beginnen vanaf €665 p.p. in een balkonhut! De route vaart heen en terug vanuit Southampton met tussenstops in Oslo (Noorwegen), Skagen (Denemarken) en een overnachting in Kopenhagen (Denemarken). Vertrek op 26 augustus 2022. Het tarief is inclusief all-inclusive premium drankjes, onbeperkte wifi en waardering van de bemanning.

Bekijk hier enkele Princess aanbiedingen:

No post was found with your current grid settings. You should verify if you have posts inside the current selected post type(s) and if the meta key filter is not too much restrictive.

Je boekt bij:

Captain Cruise CruiseReizen.nl Cruise Travel - Nieuw! Cruisewinkel Zeetours - Nieuw!

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Fjordencruises én eigenaar van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je helpt ons door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen fanshop!
Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie