Webcams Noorse havens: de mooiste op een rij

Door toeval kwam ik deze week op een Youtube kanaal uit van de haven Hellesylt, waar je live kunt meekijken. Even genieten van de wereld die je al ontdekt hebt of waar je binnenkort naar toe gaat?

Hier staat een aantal mooie cams:

Hellesylt

Geiranger

 

Molde

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Fjordencruises én eigenaar van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je helpt ons op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen fanshop!
Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie