Noorderlicht garantie met Vasco Da Gama!

Nicko Cruises geeft nu een heel speciale garantie voor iedereen die een levenslange droom waar wil maken: wie aan boord mee cruist op Vasco Da Gama vanuit Kiel naar de poolcirkel en het noorderlicht niet ziet, ontvangt een voucher voor 50 procent van de betaalde hutprijs.

Het noorderlicht wordt beschouwd als een van de meest spectaculaire natuurlijke spektakels ter wereld. Elk jaar dromen talloze reisliefhebbers ervan om getuige te zijn van deze magie en ongelooflijke kleuren en vormen te zien aan de sterrenhemel.

Tijdens de cruise van 29 september tot 13 oktober 2022 óf van 13 tot 27 oktober 2022 aan boord van de Vasco Da Gama vanaf Kiel naar de Noordkaap, zijn er ideale mogelijkheden om het unieke noorderlicht in Noord-Noorwegen te bewonderen. Mocht het noorderlicht tijdens deze reizen niet aan boord of tijdens een excursie verschijnen, dan ontvangen Nicko Cruises-gasten een voucher voor 50 procent van de betaalde hutprijs, die ze binnen 60 dagen na hun terugkeer op een reis van gelijke of grotere waarde kan verzilveren. De voorwaarden van de nicko cruises noorderlichtgarantie zijn van toepassing.

“Het noorderlicht fascineert mensen al eeuwenlang. Het is bijna onmogelijk om niet verbaasd te zijn als je naar deze banden van verschillende kleuren in de lucht kijkt”, zegt Guido Laukamp, ​​​​Managing Director van Nicko Cruises. “Aan boord van VASCO DA GAMA bieden we reizigers de beste voorwaarden om dit natuurwonder zelf te ervaren. Daar zijn we zo zeker van dat we het zelfs garanderen”, vervolgt Laukamp.

Levenslange herinnering en spectaculaire natuurspektakels

De cruises van Vasco Da Gama brengen je comfortabel in vijftien dagen met als start- en eindhaven Kiel naar het noordelijkste puntje van het Europese vasteland. Met zijn zeven bergen, baaien en schiereilanden was Bergen ooit een centrum van de Hanze. Sporen van dit verleden zijn vandaag de dag nog steeds te vinden – het duidelijkst in de oude handelswijk Bryggen, die op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat.

Van daaruit gaat het verder naar de betoverende Noorse stad Geiranger en natuurlijk door de 15 km lange, legendarische Geirangerfjord. Watervallen langs verticale wanden, sluiers van mist op de kliffen en machtige bergen rijzen op aan beide oevers – een unieke natuurlijke ervaring. In het idyllische Kristiansund stralen kleurrijke huizen Noorse flair uit en zacht glooiende heuvels, indrukwekkend hoge bergen, diepe bossen, woeste rivieren en stille bergmeren kenmerken het landschap van de Lofoten.

In de geest van Slow Cruising – de filosofie van cruisespecialist Nicko Cruises – overnacht het schip in Tromsø. Dit laat genoeg tijd over om de unieke flair van deze historische stad in je op te nemen voordat je in de middag van de volgende dag naar de poort van de Noordkaap gaat. De Noordkaapweg leidt van Honningsvåg in Noorwegen door een dor, onvergelijkbaar indrukwekkend toendralandschap naar het beroemde leisteenplateau. Reizigers genieten van het onvergetelijke uitzicht en kijken uit naar wilde rendieren – en het spectaculaire noorderlicht.

Ga naar Göteborg via Trondheim, een oude en pittoreske havenstad ten zuiden van de poolcirkel. De Zweedse havenstad is altijd een reis waard: met de historische en pittoreske wijk Haga, het Kronhuset, het oudste gebouw in de stad en de interessante vismarkthal, heeft het tal van hoogtepunten te bieden voordat de reis de volgende dag eindigt in Kiel.

Time to Discover: Vasco Da Gama

Met een scheepsgrootte tot 1.000 passagiers bezoeken de cruisereizigers mooie en indrukwekkende plekken buiten de gebaande paden. Aan boord van Vasco Da Gama zijn 16 verschillende hutten om uit te kiezen – van binnenhutten tot buitenhutten met ramen of balkons tot ruime suites. De cabinegrootte varieert tussen de 16 en 107 vierkante meter in de penthousesuite.

Er is voor elk wat wils in in totaal 5 restaurants aan boord en het hele jaar door is er zwemplezier dankzij het verwarmbare hoofdzwembad met uitschuifdak.

No post was found with your current grid settings. You should verify if you have posts inside the current selected post type(s) and if the meta key filter is not too much restrictive.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Fjordencruises én eigenaar van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je helpt ons op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen fanshop!
Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie