SeaDream Yacht Club keert in 2025 terug naar Noorwegen

SeaDream Yacht Club kondigt nu aan dat de luxe jacht rederij in de zomer van 2025 terugkeert naar Scandinavië en Noord-Europa met SeaDream II. Het intieme, gemoderniseerde jacht zal van mei tot en met augustus 2025 veertien cruises maken en daarbij in totaal 46 individuele havens aandoen op routes van acht tot twaalf dagen. SeaDream Yacht Club heeft met succes al vier seizoenen in Scandinavië gevaren en reizigers naar schilderachtige Noorse Fjord-dorpen gebracht, ook nog in 2020 en 2021.

Tijdens deze cruises geniet je optimaal van de lange zomerdagen én de middernachtzon om van deze bestemmingen te genieten. SeaDream II’s nieuwe seizoen 2025 voor Scandinavië is inmiddels open voor boekingen.

Terug naar de bakermat

“SeaDream Yacht Club is eigendom van een Noorse familie en wordt ook vanuit Noorwegen geëxploiteerd.  Noorwegen en Noord-Europa zijn onze achtertuin”, zegt Atle Brynestad, oprichter, eigenaar en voorzitter van SeaDream Yacht Club. “We hebben een aantal van de meest adembenemende en fascinerende bestemmingen in de hele regio geselecteerd. Gasten zullen genieten van één-op-één, persoonlijke service op onze jachten en varen door kleine kanalen en smalle waterwegen waar grotere schepen niet kunnen varen voor een unieke jachtervaring.”

SeaDream I en SeaDream II bieden elk plaats aan maximaal 112 gatsen en worden verzorgd door 95 bemanningsleden. Ze beschikken over veel open dekruimte en de jachten bezoeken exclusieve havens en afgelegen havens over de hele wereld op 8- tot 15-daagse cruises. Het handelsmerk “It’s Yachting, Not Cruising” van de rederij definieert niet alleen de kleine omvang van de schepen, maar ook hun onderscheidende, luxueuze levensstijl aan boord.

Gasten genieten van een service op een bijna 1-op-1, personeel-tot-gast-verhouding en de tarieven zijn inclusief een uitgebreid scala aan speciale diensten, activiteiten, watersportuitrusting, gastronomische gerechten, eersteklas wijn en dranken en fooien.

Routes in 2025

Cruisereizigers kunnen kiezen uit vier cruises die bestaan uit 2 routes, een route van 11 dagen of een route van 8 dagen die enkele van de meest schilderachtige en pittoreske dorpjes en adembenemende fjordengebieden van Noorwegen in de schijnwerpers zetten.

Gasten bezoeken buiten de gebaande paden gelegen bestemmingen waar grotere schepen niet kunnen komen, zoals Måløy, Kalvåg, Vik, en Rosendal. Op de langere 11 -daagse cruises overnachten gasten in Reine, Lofoten-eilanden, waar ze volledig kunnen genieten van de middernachtzon. Tijdens de cruises in juni brengt SeaDream II gasten ook naar de majestueuze Trollfjord van Nordland.

  • 14 juni 2025 Trollfjord & the Lofoten Islands Journey vanuit Oslo met Skagen, Rosendal, Bergen, Vik, Olden, Alesund, Rorvik, Lofoten en eindigend in Tromso. Vanaf €8.999 (11 dagen)
  • 24 juni 2025:  Trollfjord & the Lofoten Islands Journey vanuit Tromso met Skagen, Rosendal, Bergen, Vik, Olden, Alesund, Rorvik, Lofoten en eindigend in Oslo. Vanaf €8.999 (11 dagen)
  • 26 juli 2025 door de Noorse Fjorden vanuit Oslo met Skagen, Rosendal, Vik, Olden, Alesund, Maloy en Kalvag en eindigend in Bergen. Vanaf €6.899 (8 dagen).
  • 2 augustus 2025 door de Noorse Fjorden vanuit Bergen met Skagen, Rosendal, Vik, Olden, Alesund, Maloy en Kalvag en eindigend in Oslo. Vanaf €6.299 (8 dagen).

SeaDream II vaart ook zes maal gasten naar Baltische bestemmingen in Duitsland, Denemarken en Zweden. Gasten varen dan vanaf Oslo en Stockholm, waarbij ze Frederikshavn, Kopenhagen en Ronne, en de badplaatsbestemmingen Warnemünde en Sassnitz in Duitsland bezoeken. Twee van deze cruises, een reis van 8 dagen met vertrek op 24 mei vanuit Londen en een reis van 11 dagen met vertrek op 9 augustus vanuit Oslo, voeren ook door het kanaal van Kiel en eindigen met twee nachten aangemeerd in het hart van Bordeaux, Frankrijk, waar gasten de gemakkelijkste toegang tot de stad en de omliggende ervaringen.

Nieuwsgierig naar deze bijzondere manier om Scandinavië te verkennen? Kijk bij:

Cruise Travel Yacht Cruise Company

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Fjordencruises én eigenaar van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je helpt ons op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen fanshop!
Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie