Korting bij TUI Cruises naar Noorwegen

Vrijwel iedere week komt er wel een mooie aanbieding voorbij van het Duitse TUI Cruises naar Noorwegen. Deze zetten we handig in dit overzicht voor je neer! Deze aanbiedingen zijn over het algemeen maar een paar dagen geldig, dus kom regelmatig terug om te zien welke cruise in de aanbieding is.

Geldig van vrijdag 2 juni tot maandag 5 juni 2023!

 

Naar de Noordkaap met TUI Cruises

Routenbild1Wil je zeer binnenkort nog naar de Noordkaap? Met Mein Schiff 1 heb je een buitenkans! Op 10 juni 2023 vertrekt het schip vanuit Bremerhaven voor een 12-daagse cruise naar de Noordkaap waarbij je onderweg veel Fjordenbestemmingen bezoekt: de stad Bergen, Nordfjordeid, Geiranger en de stad Alesund.

Boek wel snel je Noordkaap excursie (hier meer info!) als je deze cruise doet!

Waarom deze cruise naar Noorwegen?

 • Bezoek aan de Noordkaap
 • Veel inclusief aan boord!
 • Mooi schip met talloze faciliteiten aan boord.
 • Gemakkelijk parkeren in Bremerhaven wanneer je met de auto aanreist!

Prijzen 

 • Balkonhut vanaf €1999 

  Inclusief een ruime keuze aan drankjes en fooien. 

  Deze prijzen zijn geldig van vrijdag 2 juni tot maandag 5 juni 2023!

  Bekijk deze cruise bij TUI Cruises - geen boekingskosten! >>  Bekijk deze cruise bij Zeetours >>

  Mein Schiff 1

  Mein Schiff 1 was destijds in 2018 alweer het vijfde nieuwbouwschip voor de Duitstalige rederij. Hoogtepunt is een glazen wand van twee dekken hoog in de vorm van een diamant op de achtersteven waardoor je vanuit diverse restaurants en bars uitzicht hebt op zee. Bijzonder zijn ook twee loopbruggen met glazen vloer en speciale concertzaal. Er zijn veel restaurants inclusief net als de frisdrank en vele geselecteerde wijnen. Voor een aantal specialiteitenrestaurants moet wel bijbetaald worden. Alle TUI Cruises schepen varen met een premium all-inclusive concept waarbij veel inclusief is zoals fooien, dranken (uitgezonderd champagne en enkele premium drankmerken), fitness & sauna en entertainment.

  Miriam

  Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Fjordencruises én eigenaar van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

  Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

  Je helpt ons door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen fanshop!
  Alvast hartelijk dank voor je steun!

  Geef een reactie