Op expeditiecruise langs de Noorse kust in december

December is een van de beste maanden om walvissen en orka’s te zien in het noorden van Noorwegen. Ook de kans op noorderlicht is zeer groot en de schemering zorgt vaak voor prachtige roze en paarse luchten. De witte bergen, het prachtige licht overdag en het mogelijke groene noorderlicht ’s avonds maakt het geweldig voor fotografie. Het is zo’n bijzondere tijd van het jaar dat Waterproof Cruises & Expeditions een extra reis heeft toegevoegd aan hun programma voor komende winter.

Van 4-10 december 2023 vaart het kleine MS Virgo (12 personen) vanaf Tromso uit om op zoek te gaan naar het Noorderlicht en walvissen. Aan boord gaan 2 ervaren expeditiegidsen mee. De verzorging is volpension en koffie/thee.

Expeditieschip MS Virgo

Een ontspannen sfeer, lekker eten, een grote lounge en een comfortabele hut. Dat is wat je aan boord kunt verwachten. MS Virgo is een écht expeditieschip. Het werd oorspronkelijk gebouwd in Zweden als boeienlegschip en in 2021 omgebouwd tot expeditieschip voor maximaal 12 gasten.

Op het bovendek bevinden zich de 2 Superior Suites en een Twin Cabin. Op het benedendek is er een derde Twin Cabin en daarnaast 6 Single Cabins voor solo reizigers. Alle hutten hebben een licht Scandinavisch interieur met een eigen badkamer, een bureau, voldoende opbergruimte en minstens één patrijspoort. De Superior Suites hebben een extra zithoek en zijn een stuk ruimer dan de andere hutten.
Op dek 2 bevindt zich de lounge met grote ramen waardoor u een goed uitzicht heeft in alle richtingen. Dit is tevens de ruimte waar lezingen gehouden worden en waar u ’s avonds gezellig met de medereizigers wat kunt drinken of uw foto’s bewerken.

Prijzen

Voor deze cruise van 7 dagen/6 nachten:

  • Superior Suite € 4450 pp
  • Single Cabin € 4600
  • Twin Cabin € 3950 pp

Meer informatie op Expeditiecruisereiziger.nl of bij Waterproof Cruises & Expeditions.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Fjordencruises én eigenaar van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je helpt ons op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen fanshop!
Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie