Routes 2025 van Mein Schiff naar Noorwegen en Noordkaap boekbaar

De 2025 cruises van de Mein Schiff vloot voor zomer 2025 kunnen alweer geboekt worden. Voor het eerst in de geschiedenis van Mein Schiff varen vijf schepen van de feelgood vloot van TUI Cruises op verschillende routes in Noord-Europa. Omdat veel gasten het gemak waarderen om hun cruise vanuit Duitsland te beginnen, vertrekken de Baltische Zee en Scandinavië reizen vanuit Duitse havens, met de optie om per trein daarnaar toe te reizen voor een klimaatvriendelijke reis.

Noordkaap met Mein Schiff 2

In de zomer van 2025 vaart Mein Schiff 2 op 12-daagse reizen van/naar Bremerhaven naar de Noordkaap met aanlopen in onder andere Honningsvåg, Bergen, Geiranger en Tromsø. Vanaf medio september zal Mein Schiff 2 haar vaargebied veranderen en beginnen aan haar reizen in de Middellandse Zee van/naar Palma op Mallorca.

Mein Schiff 7 begint aan haar tweede zomerseizoen

Als zusterschip van Mein Schiff 1 en Mein Schiff 2 begint Mein Schiff 7 aan haar tweede zomerseizoen in Noord-Europa en zal, naast verschillende korte reizen van/naar Kiel, een verscheidenheid aan 7- tot 17-daagse reizen maken, zoals “Fjordenwerelden in Noorwegen”.

Vanaf midden augustus verandert de Mein Schiff 7 van haven en vertrekt hij van/naar Warnemünde voor 7- tot 11-daagse reizen naar Noorwegen en de Oostzee. In oktober reist de Mein Schiff 7 dan naar Frankrijk, Spanje, Portugal en Italië.

Nieuw vanaf zomer 2025

Voor het eerst zullen er voorin de hele Mein Schiff-vloot hutten zijn met balkons die uitdrukkelijk zijn aangewezen als niet-rokersgedeelte. De niet-roken balkons worden op het dekplan aangegeven met groene arceringen en zijn te kiezen bij boeking, Roken is nog steeds toegestaan op alle balkons die niet als zodanig zijn gemarkeerd.

Lees meer over de Mein Schiff vloot: Captain Cruise CruiseOnline CruiseReizen.nl Cruise Travel TUI TUI Cruises Duitsland Zeetours

Bekijk een aantal cruises van TUI voor aanstaande zomer:

Jaar >
2023
2024
2025
2026
2027
Vertrekhaven >
Amsterdam
Bremerhaven
Hamburg
Kiel
Kopenhagen
Rotterdam
Southampton
Warnemünde
Schip >
Mein Schiff 1
Mein Schiff 2
Mein Schiff 3
Mein Schiff 4
Mein Schiff 6
Prijs > ()
Onder €500 ()
€500 - €1000 ()
€1000 - €1500 ()
€1500 - €2000 ()
€2000 - €2500 ()
€2500 - €3000 ()
Boven €3000 ()
Cruisehavens >
Alesund
Alta
Åndalsnes
Bergen
Bremerhaven
Bronnoysund
Eidfjord
Farsund
Franz Josefland
Geiranger
Geirangerfjord
Haholmen
Hamburg
Hardanger
Hardangerfjord
Haugesund
Hellesylt
Henningsval
Kopenhagen
Kristiansand
Kristiansund
Lista
Lofoten
Lysefjord
Molde
Noordkaap
Nordfjordeid
Olden
Oslo
Reine
Rost
Skagen
Skjolden
Sognefjorden
Spitsbergen
Stavanger
Trollfjord
Tromso
Trondheim
Ulvik

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Fjordencruises én eigenaar van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je helpt ons op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen fanshop!
Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie