10 Noorderlicht cruises met de Borealis en Balmoral in 2024

Fred. Olsen Cruise Lines biedt in 2024 10 cruises aan naar Noord-Noorwegen. De noorderlicht cruises, aan boord van de Borealis (de ex-Rotterdam 6) en de Balmoral, zullen vertrekken vanuit Southampton, Newcastle en Portsmouth.

“We weten dat onze gasten zich graag onderdompelen in natuurlijke ervaringen en de Aurora Borealis – een van de meest ontzagwekkende fenomenen van Moeder Natuur – is een niet te missen spektakel dat herinneringen creëert die voor altijd zullen bijblijven”, zegt Clare Ward, Directeur Product & Klantenservice bij Fred. Olsen.

Volgens de rederij is volgend jaar het zonne-maximum met een verhoogde kans op het zien van de levendige aurora in de lucht.

“We hebben 10 speciaal getimede noorderlicht cruises die de beste kansen bieden om de dansende linten van groen, blauw en roze te zien die de hemel boven Arctisch Noorwegen verlichten,” zei Ward. Niet alleen dit, maar onze routes nemen gasten ook mee op schilderachtige cruises langs met ijs bedekte noordelijke fjorden en bieden een excursieprogramma met authentieke Arctische ervaringen voor iedereen.”

De afvaarten op een rij:

  • 14 feb. –  15 dagen – vanaf £1999 – Balmoral
  • 1 maart – 10 dagen – vanaf £1699 -Balmoral
  • 10 maart – 10 dagen – vanaf £1499 – Balmoral
  • 19 maart – 10 dagen – vanaf £ 1499 – Balmoral
  • 10 oktober – 11 dagen – vanaf £1300 – Balmoral
  • 20 oktober – 11 dagen – vanaf £1399 – Balmoral
  • 30 oktober – 11 dagen – vanaf £1299 – Balmoral
  • 19 november – 11 dagen – vanaf £1299 – Balmoral
  • 7 december – 15 dagen – vanaf £1699 – Borealis
  • 22 december – 15 dagen – vanaf £2499 – Balmoral

Naast het zien van het noorderlicht kunnen passagiers ook huskysleeën, Orka’s en bultruggen zien en deelnemen aan de cultuur van de Sami. Passagiers die voor 31 januari boeken, ontvangen een gratis drankenpakket of een boordtegoed op afvaarten in 2024.

Foto: Fred. Olsen Cruise Lines

Cruises met Fred. Olsen Cruise Lines zijn boekbaar bij:
Fred Olsen Cruise Lines  

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Fjordencruises én eigenaar van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je helpt ons op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen fanshop!
Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie