MSC Euribia brengt Verhulstjes naar Noorwegen

Het nieuwe en vijfde seizoen van de populaire reality-reeks De Verhulstjes is weer gestart. In deze televisie serie wordt het reilen en zeilen van de familie Gert, Ellen, Marie en Viktor gevolgd. Dit seizoen zijn afleveringen opgenomen aan boord van het nieuwste vlaggenschip van MSC Cruises, MSC Euribia.

Tijdens de 8-daagse cruise, mogelijk gemaakt door Sunweb, trekt de familie door Noorwegen. De cruise startte vanuit van Kiel in Duitsland naar Kopenhagen om daarna de Noorse Fjorden te verkennen in Hellesylt, Ålesund en Flåm. Aan boord wordt eruiteraard genoten van alle voorzieningen (restaurants, bars/lounges, MSC Aurea Spa, MSC Yacht Club, sportfaciliteiten enz.) die het schip te bieden heeft.

Het schip MSC Euribia vaart tot eind april 2024 wekelijks vanuit Rotterdam. Het schip vaart momenteel de ‘Parels van het Noorden’ route: een cruise van 8 dagen met vertrek vanuit Rotterdam waarna ze vervolgens richting Zeebrugge gaat in België,  Le Havre in Frankrijk, daarna Southampton in het Verenigd Koninkrijk, Hamburg in Duitsland en vervolgens opnieuw naar Rotterdam.

Duurzamer cruisen

MSC Euribia is in één oogopslag te herkennen is door het unieke kunstwerk van artiest Alex Flämig op de romp van het schip. Ze werd begin juni gedoopt in Kopenhagen als het meest energie-efficiënte cruiseschip dat ooit werd gebouwd.

Frank Van Den Steen, Country Manager Benelux MSC Cruises: “In de eerste plaats bedank ik tour operator Sunweb voor deze mooie samenwerking waarbij we onze beide producten en diensten in beeld hebben kunnen brengen. Verder ben ik zeer enthousiast: ons nieuwste schip MSC Euribia zorgt al maanden voor de nodige buzz en is daarmee de perfecte keuze voor het nieuwe seizoen van De Verhulstjes. We zijn heel trots dat ons modernste en meest geavanceerde schip wekelijks in Nederland aanmeert! “.

Ralph Remkes, Head of Cruises bij Sunweb: “Wij houden van cruisevakanties. Om deze liefde met zoveel mogelijk mensen te delen hebben we de meest bekende familie van Vlaanderen, ‘De Verhulstjes’, dit jaar op cruise gestuurd. Zo kunnen wij ons aanbod aan alle fans in Nederland laten zien.”

Het nieuwe seizoen van De Verhulstjes is gestart op 21 januari op RTL 8.

Interesse in cruisen met MSC? Bekijk de cruises:
Jaar >
2023
2024
2025
2026
2027
Vertrekhaven >
Amsterdam
Bremerhaven
Hamburg
Kiel
Kopenhagen
Rotterdam
Warnemünde
Cruisehavens >
Alesund
Alta
Åndalsnes
Bergen
Bremerhaven
Bronnoysund
Eidfjord
Farsund
Franz Josefland
Geiranger
Geirangerfjord
Haholmen
Hamburg
Hardanger
Hardangerfjord
Haugesund
Hellesylt
Henningsval
Kopenhagen
Kristiansand
Kristiansund
Lista
Lofoten
Lysefjord
Molde
Noordkaap
Nordfjordeid
Olden
Oslo
Reine
Rost
Skagen
Skjolden
Sognefjorden
Spitsbergen
Stavanger
Trollfjord
Tromso
Trondheim
Ulvik
Prijs > ()
Onder €500 ()
€500 - €1000 ()
€1000 - €1500 ()
€1500 - €2000 ()
€2000 - €2500 ()
€2500 - €3000 ()
Boven €3000 ()

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Fjordencruises én eigenaar van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je helpt ons op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen fanshop!
Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie