Korting op Cruise naar Noorwegen bij Ambassador Cruise Line

Vrijwel iedere week komt er wel een mooie aanbieding met korting voorbij van diverse rederijen op een cruise naar Noorwegen. Deze zetten we handig in dit overzicht voor je neer! Deze korting is over het algemeen maar een paar dagen geldig, dus kom regelmatig terug om te zien welke cruise in de aanbieding is.

Geldig van woensdag 15 mei tot woensdag 21 mei

 

ambience cruise NoorwegenNaar de Fjorden vanuit Londen Tilbury

Wil je graag naar de Fjorden en redelijk dichtbij vertrekken? Ambassador Cruise Line biedt een 9-daagse (8 nachten) route aan vanuit de Londen Tilbury vanaf 699 pond (ca. €819) voor een binnenhut en vanaf 829 pond voor een buitenhut. Bovendien ontvang je ook nog eens 50 pond boordtegoed per hut als cadeau! 

Je vertrekt handig vanuit Londen met cruiseschip Ambience en bezoekt de steden Haugesund, Bergen, Flam, Olden en Geiranger inclusief twee zeedagen. Deze cruise vertrekt op 14 juli 2024. 

Waarom deze cruise?

  • Met de Ambience en 1400 passagiers
  • Bezoek aan steden en Fjorden in één cruise
  • Zeer voordelig geprijsd
  • Britse gezelligheid aan boord

Cruiseschip Ambience

De Ambience is een cruiseschip dat in april 2022 in de vaart is gekomen bij de nieuwe Britse rederij Ambassador Cruise Line. Het schip stond voorheen bekend als de Pacific Dawn. Cruiseschip Ambience heeft het Engelse Tilbury als thuishaven. Het schip is smaakvol gerenoveerd en in het nieuw gestoken. Met slechts 1400 passagiers voelt het schip fijn aan.

Bekijk hier deze cruise vanaf €819 naar Noorwegen:

Vraag een offerte aan bij Captain Cruise! >>

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Fjordencruises én eigenaar van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je helpt ons op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen fanshop!
Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie