Contact

Contact

Voor vragen, opmerkingen of aanvullingen neem contact op met info@cruisereiziger.nl

Over Fjordencruises.nl

Fjordencruises.nl wordt gemaakt door Miriam Weeda en Marco van Wijk. In 2006 zijn we voor het eerst op een cruiseschip gestapt en waren we meteen verkocht. We nodigen je graag uit om ook onze zustersite Cruisereiziger.nl te bezoeken waar je meer informatie vindt over het cruisen, cruiseschepen en meer cruisenieuws.

Samenwerken met ons of adverteren?

Leuk dat je wilt samenwerken! Als nummer 1 in de Nederlandstalige cruisewereld maken we uitgebreide reportages van persreizen en scheepsbezoeken. Wil je jouw dienst, product in de spotlight zetten? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden voor bijvoorbeeld een mooie reportage of bannering op de website. Jaarlijks bereiken we via onze websites zo’n 450.000 bezoekers. De inhoud  sluit zoveel mogelijk aan bij wat een cruisereiziger interesseert zoals bestemmingen, hotels en cruises 🙂

Interesse in samenwerking? Neem direct contact op met Miriam via miriam@cruisereiziger.nl.

De afgelopen jaren hebben we onder andere samengewerkt met talloze reisbureaus, ultraluxe en luxe rederijen.

Inkomsten door affiliate samenwerkingen

Op de site staan regelmatig samenwerking- en affiliate links (o.a. buttons naar reisbureaus). Dit betekent dat wij een kleine vergoeding krijgen op het moment dat je via deze link iets boekt. De prijs van de geboekte cruise blijft voor jou altijd hetzelfde en je betaalt niets extra. Je kunt het zien als een manier om deze site te ondersteunen als je er iets aan hebt gehad.

Je kunt ons ook ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue.

Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven 🙂 Alvast hartelijk dank voor je steun!