Wat zijn de mooiste havens?

De mooiste havens: Welke havens moet ik bezoeken?

Wanneer je een cruise naar de Noorse Fjorden gaat doen, zijn er veel must-see havens. Je ziet dat de routes tot 10 dagen zich concentreren op alle bestemmingen tot halverwege Noorwegen. Ga je met je schip door naar de Noordkaap, dan bezoek je extra havens zoals Trondheim, Bodo, Tromso, Hammerfest en Honningsvag, de haven voor de Noordkaap. Met een beetje geluk bezoek je de Lofoten, een prachtige eilandengroep in het Noorden van Noorwegen. Daar meer je aan in Leknes of Svolvaer.

Hieronder zie je de route van de Hurtigruten schepen: van Bergen naar Kirkenes.

Populair in het zuidelijke deel van Noorwegen zijn Bergen, Geiranger, Alesund en Flam. Wij hebben voor de meest populaire havens alle informatie op een rij gezet voor je! Wil je meer weten over de andere bestemmingen? Kijk dan hier.

 

Alle havens

 

 

Must-see havens

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Fjordencruises én eigenaar van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je helpt ons op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen fanshop!
Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie