Wat zijn de mooiste havens?

Welke havens kan ik bezoeken?

Wanneer je een cruise naar de Noorse Fjorden gaat doen, zijn er veel must-see havens. Je ziet dat de routes tot 10 dagen zich concentreren op alle bestemmingen tot halverwege Noorwegen. Ga je met je schip door naar de Noordkaap, dan bezoek je extra havens zoals Trondheim, Bodo, Tromso, Hammerfest en Honningsvag, de haven voor de Noordkaap. Met een beetje geluk bezoek je de Lofoten, een prachtige eilandengroep in het Noorden van Noorwegen. Daar meer je aan in Leknes of Svolvaer.

Hieronder zie je de route van de Hurtigruten schepen: van Bergen naar Kirkenes.

Populair in het zuidelijke deel van Noorwegen zijn Bergen, Geiranger, Alesund en Flam. Wij hebben voor de meest populaire havens alle informatie op een rij gezet voor je!

Must-see havens

Geef een reactie