Hellesylt

Aanlegplaats

Na een prachtige tocht door de fjord van Geiranger, meren cruiseschepen aan in Hellesylt, gelegen aan het einde van een zijarm van de fjord.

Afstand naar Hellesylt

Cruiseschepen meren aan bij de pier van Hellesylt. De meeste cruiseschepen leggen maar kort aan om excursiepassagiers van boord te laten gaan. In Hellesylt starten veel excursies in de ochtend die uiteindelijk eindigen in Geiranger.

Het is meestal niet mogelijk om als individuele passagier hier van boord te gaan. Dit kan alleen als het schip er een dagdeel ligt. Wil je nakijken wat voor jouw schip de situatie is? Klik dan hier.

Wat zie je in Hellesylt?

Hellesylt ligt in een zijarm van de daadwerkelijke Geirangerfjord. Het dorpje heeft 600 inwoners en heeft ferryverbindingen naar andere plaatsen in de buurt. Er zijn drie bezienswaardigheden in het dorp. Allereerst is er een waterval, de Hellesyltfossen die te voet bereikbaar is. Daarnaast is de kerk een kleine bezienswaardigheid en een kunstmuseum Peer Gynt Galleriet.

Lees het laatste cruisenieuws over Hellesylt

 

Kijk welke cruises naar Hellesylt gaan:

Vertrekhaven >
Amsterdam
Bremerhaven
Hamburg
Kiel
Kopenhagen
Rotterdam
Warnemünde
Cruisehavens >
Alesund
Alta
Åndalsnes
Bergen
Bremerhaven
Bronnoysund
Eidfjord
Farsund
Franz Josefland
Geiranger
Geirangerfjord
Haholmen
Hamburg
Hardanger
Hardangerfjord
Haugesund
Hellesylt
Henningsval
Kopenhagen
Kristiansand
Kristiansund
Lista
Lofoten
Lysefjord
Molde
Noordkaap
Nordfjordeid
Olden
Oslo
Reine
Rost
Skagen
Skjolden
Sognefjorden
Spitsbergen
Stavanger
Trollfjord
Tromso
Trondheim
Ulvik

 

Lees hier het laatste nieuws over Hellesylt

Terug naar havens

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Fjordencruises én eigenaar van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je helpt ons op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen fanshop!
Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie