Princess Cruises

Princess Cruises is een Amerikaanse cruisemaatschappij die in de zomermaanden naar Noorwegen vaart.  Princess is met meer dan 17 schepen een aardig grote speler. De schepen trekken een publiek aan van stellen, families tot vijftigers en ouder die een complete cruisebeleving willen waar alles goed geregeld is. De (resort)schepen zijn allemaal vrij nieuw en hebben bijvoorbeeld een openluchtbioscoop en een zonnedek voor volwassenen – met kleine bijbetaling.

Het diner is meer dan gemiddeld goed. Als een van de weinige cruisemaatschappijen heeft Princess op enkele schepen drie vaste dinerzittingen (17:30, 18:00 of 20:15) terwijl ook open zittingen onder de naam Anytime Dining wordt aangeboden. Roomservice is gratis.

Op de schepen wordt het standaard cruise entertainment aangeboden. Bijzonder is het Princess Cruises ScholarShip@Sea programma waar passagiers verschillende cursussen kunnen volgen. Van koken tot en met Photoshop en webprogrammeren. Voor de leesliefhebbers worden er boekenclubs georganiseerd, waarbij een of meerdere boeken besproken worden. De boeken zijn verkrijgbaar in de bibliotheek.

 

Princess naar Noorwegen

2025

Princess Cruises gaat verrassend op 13 juni én op 17 juni 2025 naar de Noordkaap vanuit Southampton. Beide routes stoppen ook in Edinburgh (South Queensferry), en maken minimaal 4 stops in Noorse Fjordenbestemmingen voordat je naar Trondheim, Tromso en Honningsvag gaat. Vooral de Emerald Princess cruise is zeer gunstig geprijsd.

  • 13 juni 2025 – 15-daagse cruise met Sky Princess – naar Edinburgh, Alesund, Haugesund, Skjolden, Olden, Trondheim, Tromso en Honningsvag – vanaf €2374
  • 17 juni 2025 – 16-daagse cruise met Emerald Princess – naar Edinburgh, Bergen, Olden, Molde, Andalsnes, Alta, Trondheim, Tromso en Honningsvag – vanaf €1614!

 

Deze schepen varen naar Noorwegen

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Fjordencruises én eigenaar van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je helpt ons op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen fanshop!
Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie