Princess Cruises

Princess Cruises is een Amerikaanse cruisemaatschappij maar door de banden met het Britse P&O Cruises zijn er veel Britse officieren en crew aan boord. Princess is met 17 schepen een aardig grote speler. De schepen trekken een publiek aan van stellen, families tot vijftigers en ouder die een complete cruisebeleving willen waar alles goed geregeld is. De (resort)schepen zijn allemaal vrij nieuw en hebben bijvoorbeeld een openluchtbioscoop en een zonnedek voor volwassenen – met kleine bijbetaling.

Het diner is meer dan gemiddeld goed. Als een van de weinige cruisemaatschappijen heeft Princess op enkele schepen drie vaste dinerzittingen (17:30, 18:00 of 20:15) terwijl ook open zittingen onder de naam Anytime Dining wordt aangeboden. Roomservice is gratis.

Op de schepen wordt het standaard cruise entertainment aangeboden. Bijzonder is het Princess Cruises ScholarShip@Sea programma waar passagiers verschillende cursussen kunnen volgen. Van koken tot en met Photoshop en webprogrammeren. Voor de leesliefhebbers worden er boekenclubs georganiseerd, waarbij een of meerdere boeken besproken worden. De boeken zijn verkrijgbaar in de bibliotheek.

Princess in 2021 naar Noorwegen

Princess vaart in 2021 met de Grand Princess en Island Princess naar Noorwegen en de Noordkaap.

De Grand Princess vertrekt vanuit Southampton viermaal naar de Noorse Fjorden. De routes variëren: je bezoekt o.a. Stavanger, Olden, Skjolden, Bergen, Alesund en Geiranger. Er zijn ook wat leuke combinaties met Kopenhagen en/of Gotenburg. De cruises in juni/juli/augustus en zijn beschikbaar vanaf €1237.

Noordkaap

De rederij gaat met de Grand Princess en Island Princess driemaal naar de Noordkaap, vanuit Southampton op 11 juni (Island Princess, 17 dagen), 12 juni (Grand Princess, 15 dagen) en op 21 augustus (Grand Princess). Beschikbaar vanaf €2226.

Cruises van Princess Cruises zijn verkrijgbaar bij:

Captain CruiseCruiseReizen.nlCruise TravelCruisewinkelDreamlinesZeetours

 

Deze schepen varen naar Noorwegen

 

Het laatste nieuws

 

Geef een reactie