Princess Cruises

Princess Cruises is een Amerikaanse cruisemaatschappij die in de zomermaanden naar Noorwegen vaart.  Princess is met meer dan 17 schepen een aardig grote speler. De schepen trekken een publiek aan van stellen, families tot vijftigers en ouder die een complete cruisebeleving willen waar alles goed geregeld is. De (resort)schepen zijn allemaal vrij nieuw en hebben bijvoorbeeld een openluchtbioscoop en een zonnedek voor volwassenen – met kleine bijbetaling.

Het diner is meer dan gemiddeld goed. Als een van de weinige cruisemaatschappijen heeft Princess op enkele schepen drie vaste dinerzittingen (17:30, 18:00 of 20:15) terwijl ook open zittingen onder de naam Anytime Dining wordt aangeboden. Roomservice is gratis.

Op de schepen wordt het standaard cruise entertainment aangeboden. Bijzonder is het Princess Cruises ScholarShip@Sea programma waar passagiers verschillende cursussen kunnen volgen. Van koken tot en met Photoshop en webprogrammeren. Voor de leesliefhebbers worden er boekenclubs georganiseerd, waarbij een of meerdere boeken besproken worden. De boeken zijn verkrijgbaar in de bibliotheek.

 

Princess naar Noorwegen

 

2023

Princess vaart in 2023 met de Sky Princess en Island Princess naar Noorwegen en de Noordkaap. Fjorden De Noorse Fjorden bezoek je met de Sky Princess. Zij vaart 4x een 8-daagse cruise (27 mei, 1 juli, 22 juli en 12 aug.2023). Je bezoekt Kristiansand, Oslo, Skagen en Kopenhagen. De route van 12 aug. varieert. Vanaf €1134. Noordkaap De Sky Princess vaart twee 15-daagse routes naar de Noordkaap. Beide met Bergen, Olden, Tromso, Trondheim, Lofoten en Honningsvag. De route van 17 juni 2023 bezoekt ook Alesund, vanaf €1926. De route van 19 augustus 2023 bezoekt Flam en Skjolden. Noordkaap en Spitsbergen De Island Princess vertrekt tweemaal naar de Noordkaap en Spitsbergen. Op 12 juni en 26 juli 2023. Op beide routes zie je Haugesund, Olden, Tromso, Trondheim, Andalsnes, Honningsvag (Noordkaap) en Spitsbergen (Longyearbyen). De cruise van 12 juni duurt 17 dagen inclusief en extra stop in Skjolden. Vanaf €2111.  De 26 juli cruise duurt 15 dagen en is boekbaar vanaf €1818. Noorwegen en IJsland De Sky Princess vertrekt voor 14 dagen naar o.a. Bergen, Flam, Olden, Alesund en 4 havens in IJsland. Vertrek op 3 juni 2023 vanaf ca. €2194.   Op 12 juli 2023 doet de Island Princess een vergelijkbare cruise maar dan alleen met Haugesund en Alesund. Vanaf €2314.

Boek Princess Cruises bij

CruiseReizen.nl

 

Deze schepen varen naar Noorwegen

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Fjordencruises én eigenaar van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je helpt ons op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen fanshop!
Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie