Nieuw bij Fjordencruises: Cruises van CruiseOnline.com

Vanaf begin dit jaar vind je bij Fjordencruises ook het aanbod van een nieuwe cruise aanbieder op de website: CruiseOnline.com. Dit online reisbureau is actief in Nederland en België. Je kunt bij hen eenvoudig online je cruise boeken, inclusief vluchten.

Om te vieren dat zij nieuw zijn in Nederland kan je bij aanmelding van de nieuwsbrief – tot en met 3 april 2023 – een 6-daagse cruise op de Rotterdam winnen.

Vul je gegevens snel in >>

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Fjordencruises én eigenaar van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je helpt ons op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen fanshop!
Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie