Seabourn

De ultra luxe rederij Seabourn heeft een aantal intieme cruiseschepen in de kleine vloot. Seabourn biedt een all-inclusive ervaring met veel persoonlijke aandacht. De havens waar wordt aangelegd, zijn veelal wat kleiner.

De rederij biedt veel service.  Drankjes zijn inclusief, zo staat bij binnenkomst in je hut de champagne al klaar. De hutten (buitenhutten en met balkon) zijn weldadig, ruime suites waarin bijvoorbeeld een gevulde koelkast inclusief is. Seabourn biedt verder een all-inclusive concept. Alle maaltijden – van casual tot elegant in de restaurants of in je eigen suite- zijn inclusief (open zitting). De rederij heeft op culinair niveau veel te bieden.  Gala-avonden vinden plaats maar diezelfde avond kan er ook minder formeel in andere restaurants gedineerd worden. Watersporten vanaf het watersport marina zijn inclusief. Uiteraard zijn een spa en fitness aanwezig, waarbij een massage (Massage Moment), Pilates- of yoga-lessen inclusief zijn.

Fooien zijn in de prijs inbegrepen.

Seabourn naar Noorwegen

Bekijk de aanbiedingen

No post was found with your current grid settings. You should verify if you have posts inside the current selected post type(s) and if the meta key filter is not too much restrictive.

Cruises zijn verkrijgbaar bij

Deze schepen varen naar Noorwegen

 

Het laatste nieuws

 

Foto’s: Seabourn

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Fjordencruises én eigenaar van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je helpt ons door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen fanshop!
Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie