Seabourn

De ultra luxe rederij Seabourn heeft een aantal intieme cruiseschepen in de kleine vloot. Seabourn biedt een all-inclusive ervaring met veel persoonlijke aandacht. De havens waar wordt aangelegd, zijn veelal wat kleiner.

Seabourn biedt veel service.  Drankjes zijn inclusief, zo staat bij binnenkomst in je hut de champagne al klaar. De hutten (buitenhutten en met balkon) zijn weldadig, ruime suites waarin bijvoorbeeld een gevulde koelkast inclusief is. Seabourn biedt verder een all-inclusive concept. Alle maaltijden – van casual tot elegant in de restaurants of in je eigen suite- zijn inclusief (open zitting). De rederij heeft op culinair niveau veel te bieden.  Gala-avonden vinden plaats maar diezelfde avond kan er ook minder formeel in andere restaurants gedineerd worden. Watersporten vanaf het watersport marina zijn inclusief. Uiteraard zijn een spa en fitness aanwezig, waarbij een massage (Massage Moment), Pilates- of yoga-lessen inclusief zijn.

Fooien zijn in de prijs inbegrepen.

Seabourn in 2021 naar Noorwegen

De Seabourn Sojourn en Quest varen in de zomer van 2021 een aantal cruises in combinatie met IJsland en andere landen.n

  n t

 • Seabourn Quest – van Rotterdam naar Dover – 21 mei – met Oslo, Skagen en Frederikstad. Inclusief talloze Deense bestemmingen. Vanaf ?6999.
 • n t

 • Seabourn Sojourn – van Amsterdam naar Kopenhagen – 19 juni – met o.a. 2 dagen Hamburg, Haugesund, Alesund, Molde, Geiranger, Skjolden, Stavanger. Vanaf ?7999.
 • n

nNoordkaapn

  n t

 • Seabourn Sojourn – 17 juli en 14 augustus – 15 dagen vanuit Kopenhagen. Vanaf ?8999.
 • n t

 • Seabourn Quest – 22 juni – 16 dagen vanuit Reykjavik. Vanaf ?9499.
 • n

n

Seabourn Venture

nDe gloednieuwe Seabourn Venture start haar allereerste cruise op 11 december 2021 vanuit Greenwich naar de Noorse Fjorden en voorbij de poolcirkel.n

  n t

 • 11 december 2021á – 12 dagen – vanuit Greenwich en eindigend in Tromso. Je bezoekt Bergen, Alesund, Trondheim, Bodo, Andenes, Svolvaer, Alta, Honningsvag. Vanaf ?13.000
 • n t

 • 23 december 2021 – 14 dagen – vanuit Tromso en eindigend in Kopenhagen. Je bezoekt Bergen, Alesund, Trondheim, Bronnoysund, Andenes, Svolvaer, Narvik, Alta, Honningsvag. Vanaf ?14.000.
 • n

n

2022

nOm met de Seabourn Venture direct verder te gaan: het ultraluxe expeditieschip blijft van januari tot en met april regelmatig tussen Tromso en Kopenhagen varen. De meeste routes zijn 12 dagen tussen Tromso en Kopenhagen. De havens op deze routes zijn altijd Bergen, Alesund, Trondheim, Bodo, Harstad, Svolvaer, Narvik, Alta en Honningsvag. nnVanaf mei vaart ze naar Spitsbergen. De rederij kiest er wel voor om vluchten naar Spitsbergen (vanaf Oslo) in de cruiseprijs aan te bieden.nnDe routes van Tromso naar Kopenhagen:nn18 jan. 2022 / 7 maart – 12 dagen vanaf ?10.000.nnDe routes van Kopenhagen naar Tromso:nn6 jan 2022 / 30 januari / 19 maart / 12 april – 12 dagen vanaf ?9300.nnNaar MoermansknnOp 24 april 2022 vaart de Seabourn Venture van/naar Tromso een unieke 10-daagse route via de Noordkaap naar het Russische Moermansk. Je bezoekt Bodo, Svolvaer, Harstad, Alta, Hammerfest, Honningsvag, Vardo en Moermansk. Vanaf ?7500.nnSpitsbergennnOp 4 mei 2022 vertrekt de Venture voor het eerst naar Spitsbergen tijdens een 12 daagse cruise van Tromso naar Spitsbergen en daarna viceversa. Tot eind augustus maakt de Seabourn Venture talloze expeditiecruises. Vanaf september 2022 vaart ze naar Groenland.nn 

Bekijk de aanbiedingen

No post was found with your current grid settings. You should verify if you have posts inside the current selected post type(s) and if the meta key filter is not too much restrictive.

Cruises zijn verkrijgbaar bij

Deze schepen varen naar Noorwegen

 

Het laatste nieuws

 

Foto’s: Seabourn

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Fjordencruises én eigenaar van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.
Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie