Regent Seven Seas Cruises

Regent Seven Seas Cruises is het ultieme all inclusive cruisen. De vier schepen van de kleine cruisemaatschappij bieden plek voor 500 of 700 passagiers. Zo bieden de Mariner, Explorer en de Voyager alleen maar suites met balkon, terwijl op de Seven Seas Navigator ook enkele buitenhutten (suites) te vinden zijn zonder balkon. De maatschappij biedt 450 bemannningsleden op 700 passagiers.

Bij Regent Seven Seas Cruises is werkelijk alles inclusief in de prijs. Alle dranken (inclusief sterke drank), alle specialiteiten restaurants, fooien en zelfs de excursies zijn inbegrepen. Per bestemming zijn er een groot aantal excursies waaruit gekozen kan worden.

De hutten zijn voorzien van alle luxe. Elke hut heeft een inloopkast, een marmeren badkamer met l’occitane badprodukten en een gevulde minibar. De categorie conciërge hut heeft aanvullende extra’s zoals een hotelovernachting voorafgaand aan de cruise, conciërge service en vele voordelen zoals voorrang bij restaurantreserveringen.

Voor de ontspanning is er een bibliotheek, een spa en zijn er bars. Ook worden er lezingen gegeven. In de avond is er entertainment en zijn er artiesten.
Fooien zijn inclusief.

Miriam bezocht de Seven Seas Voyager, lees hier alles over het Scheepsbezoek.  Ook cruiste ze mee op de Seven Seas Explorer, klik verder voor de exclusieve reportage.

In 2021 naar Noorwegen

De Seven Seas Voyager en Seven Seas Splendor cruisen driemaal in juli 2021 naar de Noorse Fjorden.

  • 7 juli – 19-daagse cruise vanaf Kopenhagen naar Alesund, Geiranger, Bergen, Stavanger en bestemmingen in de Oostzee. Vanaf €12929.
  • 16 juli – 13-daagse cruise vanaf Reykjavik naar o.a Lerwick, Stavanger, Bergen, Kristiansand, Kopenhagen, Gotenburg en eindigend in Oslo. Vanaf €9559.
  • 28 juli – 13-daagse cruise vanaf Oslo naar Kopenhagen, Skagen,  Haugesund, Flam, Alesund, Kristiansand, Trondheim, Geiranger en Bergen. Een zeer complete Noorse Fjorden cruise, vanaf €10.009.

Bij Regent Seven Seas Cruises zijn alle cruises ultra all-inclusive, zelfs de excursies en fooien zijn inbegrepen.

Cruises van Regent Seven Seas Cruises zijn boekbaar bij:

Captain CruiseCruiseReizen.nlCruise TravelCruisewinkelDreamlinesZeetours

Deze schepen varen naar Noorwegen

 

Geef een reactie