LIVEBLOG: Cruise mee op Rotterdam naar de Noorse Fjorden met Miriam

Miriam stapt zondag 1 mei in Amsterdam aan boord van cruiseschip Rotterdam van Holland America Line. Het zevende schip van de rederij met deze naam vaart een 8-daagse cruise naar Eidfjord, Alesund, Bergen en Geiranger.

Ben jij benieuwd hoe deze cruise zal zijn? Miriam gaat het schip verkennen en zal daarvan live verslag doen op deze pagina, Facebook, Twitter en Instagram. Wil jij iets specifieks weten of zien van de Rotterdam? Stuur ons een mail of laat onderstaand een reactie achter.

Tweets by CruiseReiziger

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Fjordencruises én eigenaar van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je helpt ons op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen fanshop!
Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie