Celebrity Cruises

Celebrity Cruises is een premium cruisemaatschappij, vergelijkbaar met vijf sterren hotelservice, met een relatief kleiner aantal schepen. Celebrity staat voornamelijk bekend vanwege de hoogstaande cuisine en moderne inrichting. Zeker na het renovatieprogramma om alle schepen op het niveau te brengen van de Edge klasse schepen.

Een driesterren Michelin kok heeft de maatschappij geadviseerd met de menu’s. De schepen zijn de laatste jaren groter geworden, toch is er veel ruimte voor elke cruisepassagier. Het aantal crewleden is gemiddeld hoger dan de cruisemaatschappijen met vergelijkbare schepen. De nieuwste schepen hebben bijvoorbeeld een glasblazerij of zelfs echt gras op het bovendek. Ook is er veel kunst aan boord van de schepen. De Celebrity service is herkenbaar door de aandacht die iedere passagier krijgt.

Het dineren is een belangrijk onderdeel van de dag. ’s Avonds zijn er twee vaste zittingen en een open zitting. Voor wie wil bijbetalen zijn er enkele restaurants voor echt luxe dineren. Bij het buffetrestaurant is er hulp beschikbaar voor het dragen van je dienblad.

Afgezien van het glasblazen op sommige schepen, worden er standaard activiteiten georganiseerd zoals bingo, dansles en kunstveilingen.

Celebrity naar Noorwegen

2022

Celebrity Cruises vaart slechts een paar keer in 2022 vanaf Amsterdam naar de Noorse Fjorden. Je kunt ook vanuit Southampton. Aan boord van de vijf-sterren schepen ontbreekt het je aan niets. Relatief nieuw is dat de rederij een all-inclusive cruise aanbiedt: inclusief wifi, drankjes en fooien!

  • De prachtige Celebrity Apex gaat vanuit Amsterdam: op 19 juni 2022 (8-daagse) en 13 augustus 2022 (8-daagse) naar de Noorse Fjorden. Je bezoekt Alesund, Stavanger, Bergen, Geiranger op 19 juni en Alesund, Stavanger, Molde en Haugesund op de cruise van 13 augustus. Vanaf €1519 (binnenhut)/ €2017 (buitenhut) /€ 2339 (balkonhut).
  • De Celebrity Silhouette vertrekt op 30 april & 7 mei 2022 en 16 juli uit Southampton voor 8-daagse cruises.  Elke cruise heeft een andere route: Bergen, Olden, Molde, Kristiansand (30 april 2022), Bergen, Alesund, Olden, Stavanger (7 mei) of naar Kristiansand, Alesund, Molde, Stavanger op 16 juli 2022.  Deze zijn verkrijgbaar vanaf € 1191.

2023

Celebrity Silhouette vanuit Southampton

De Celebrity Silhouette zal in de zomer van 2023 vanuit thuishaven Southampton gaan varen. De cruises van de Celebrity Silhouette zijn geheel inclusief, dat wil zeggen inclusief drankjes, fooien en wifi.

  • 24 juni 2023 – 8 dagen Noorse Fjorden met Celebrity Silhouette – Bergen, Alesund, Stavanger, inclusief 3 zeedagen – vanaf €1832.
  • 18 augustus 2023 – 8 dagen Noorse Fjorden met Celebrity Silhouette – Bergen, Alesund, Kristiansand, inclusief 3 zeedagen- vanaf €1872.

Celebrity Apex vanaf Amsterdam

De cruises van de Celebrity Apex zijn ook geheel inclusief, dat wil zeggen inclusief drankjes, fooien en wifi. De Celebrity Apex vaart driemaal een populaire Fjordencruise, twee van acht dagen en een langere cruise van 10 dagen (aanrader!).  De 8-daagse routes elk 2 zeedagen, de 10-daagse route heeft 3 zeedagen.

De routes zijn beschikbaar vanaf €1629 per persoon:

  • 7 mei 2023 – 8 dagen – vanaf Amsterdam – Haugesund, Flam, Geiranger, Bergen, 2 zeedagen – vanaf €1629.
  • 18 juni 2023  – 8 dagen – Vanaf Amsterdam – naar Kristiansand, Haugesund, Geiranger, Alesund, 2 zeedagen – vanaf €1629.
  • 31 juli 2023 – 10 dagen – Vanaf Amsterdam naar Oslo, Geiranger, Flam, Olden, Bergen, 3 zeedagen – vanaf €1899. Tip!

Bekijk de aanbiedingen

Jaar >
2021
2022
2023
Vertrekhaven >
Amsterdam
Bremerhaven
Hamburg
Kiel
Kopenhagen
Rotterdam
Southampton
Warnemünde
Schip >
Celebrity Reflection
Celebrity Silhouette
Cruisehavens >
Alesund
Alta
Åndalsnes
Bergen
Bremerhaven
Bronnoysund
Eidfjord
Farsund
Franz Josefland
Geiranger
Geirangerfjord
Haholmen
Hamburg
Hardanger
Hardangerfjord
Haugesund
Hellesylt
Henningsval
Kopenhagen
Kristiansand
Kristiansund
Lista
Lofoten
Lysefjord
Molde
Noordkaap
Nordfjordeid
Olden
Oslo
Reine
Rost
Skagen
Skjolden
Sognefjorden
Spitsbergen
Stavanger
Trollfjord
Tromso
Trondheim
Ulvik

Cruises van Celebrity Cruises zijn boekbaar bij:

 

Deze schepen varen naar Noorwegen

 

Het laatste nieuws 

 


Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Fjordencruises én eigenaar van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je helpt ons door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen fanshop!
Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie