Celebrity Cruises

Celebrity Cruises is een premium cruisemaatschappij, vergelijkbaar met vijf sterren hotelservice, met een relatief kleiner aantal schepen. Celebrity staat voornamelijk bekend vanwege de hoogstaande cuisine en moderne inrichting. Zeker na het renovatieprogramma om alle schepen op het niveau te brengen van de Edge klasse schepen.

Een driesterren Michelin kok heeft de maatschappij geadviseerd met de menu’s. De schepen zijn de laatste jaren groter geworden, toch is er veel ruimte voor elke cruisepassagier. Het aantal crewleden is gemiddeld hoger dan de cruisemaatschappijen met vergelijkbare schepen. De nieuwste schepen hebben bijvoorbeeld een glasblazerij of zelfs echt gras op het bovendek. Ook is er veel kunst aan boord van de schepen. De Celebrity service is herkenbaar door de aandacht die iedere passagier krijgt.

Het dineren is een belangrijk onderdeel van de dag. ’s Avonds zijn er twee vaste zittingen en een open zitting. Voor wie wil bijbetalen zijn er enkele restaurants voor echt luxe dineren. Bij het buffetrestaurant is er hulp beschikbaar voor het dragen van je dienblad.

Afgezien van het glasblazen op sommige schepen, worden er standaard activiteiten georganiseerd zoals bingo, dansles en kunstveilingen.

Celebrity in 2021 naar Noorwegen

Celebrity Cruises vaart slechts een paar keer in 2021 naar de Noorse Fjorden. Aan boord van de vijf-sterren schepen ontbreekt het je aan niets.

  • De Celebrity Reflection gaat vanuit Amsterdam: op 29 mei (9-daagse), 17 juni (12-daagse) en 11 juli (8-daagse cruise).  De langste cruise bezoekt eerst Ijsland en daarna een klein aantal bestemmingen in Noorwegen. Vanaf €1324.
  • De Celebrity Silhouette vertrekt op 26 juni voor een 8-daagse en 26 augustus uit Southampton voor een 10-daagse cruise.  Op 26 juni zie je Bergen, Alesund, Olden en Stavanger. Vanaf €1545. Op 26 augustus bezoek je Bergen, Alesund, Stavanger en Geiranger & Flam. Vanaf €1697.

Bekijk de aanbiedingen

Jaar >
2021
2022
2023
Vertrekhaven >
Amsterdam
Bremerhaven
Hamburg
Kiel
Kopenhagen
Rotterdam
Warnemünde
Cruisehavens >
Alesund
Alta
Åndalsnes
Bergen
Bremerhaven
Bronnoysund
Eidfjord
Farsund
Franz Josefland
Geiranger
Geirangerfjord
Haholmen
Hamburg
Hardanger
Hardangerfjord
Haugesund
Hellesylt
Henningsval
Honnigsvag
Kopenhagen
Kristiansand
Kristiansund
Lista
Lofoten
Lysefjord
Molde
Noordkaap
Nordfjordeid
Olden
Oslo
Reine
Rost
Skagen
Skjolden
Sognefjorden
Spitsbergen
Stavanger
Trollfjord
Tromso
Trondheim
Ulvik

Cruises van Celebrity Cruises zijn boekbaar bij:

Captain CruiseCruiseReizen.nlCruise TravelCruisewinkelDreamlinesKrasTUIZeetours

 

Deze schepen varen naar Noorwegen

 

Het laatste nieuws 

 


Geef een reactie